Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Deurne:

Badkamer verbouwen

Badkamer te renoveren. Zowel het plafond, de douche, wastafel, tegels en het toilet moet men vernieuwen.

Badkamer renoveren en hangtoilet plaatsen

Het betreft een kleine badkamer uit jaren 60 in een appartement op de eerste verdieping. Momenteel is een ligbad en enkele wastafel aanwezig. In plaats van het ligbad zou ik indien mogelijk een inloopdouche en ruimte voor een wasmachine willen voorzien geintegreerd in de badkamermeubel. Betegelen van de vloer en de wanden . Oppervlakte is ongeveer 7m². Aparte toilet plaatsen eventueel betegelen en een hangtoilet plaatsen met een mini lavabo.

Aanpassingswerken in badkamer

Aanpassingswerken leidingen badkamer / plaatsen hang wc / kast maken rond boiler.

Totaal badkamer renovatie uitvoeren

Graag willen we onze badkamer verbouwen in ons nieuwe huis. Dit betreft een totaal renovatie, een bad en ook een douche, inloopdouche. Badkamer is 2. 2 m breed en 2. 8 m lang. Graag willen we een bad, douche, toilet, wasbak en kast in de ruimte. De badkamer die er nu in zit zal eruit gehaald moeten worden. Aanvullend dient er een klein raam vervangen te worden en dient er een soort afzuiging geplaatst te worden (of via raam). De vloer zouden we graag met wat grotere tegels gelegd mogen worden.

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie voor een oppervlakte van 14 m². Ook het sanitair moet men vernieuwen.

Badkamer renoveren

Bad uitbreken, tegels vervangen (+ bezetten? ) douche plaatsen, tegels over vloer plakken, meubel plaatsen (lavabo en kolomkast)

Badkamer renoveren

Bad verwijderen die achter een muurtje staat en vervangen door een inloopdouche met glazen deur. Waar de douche staat deze uitbreken en daarin moet de afvoer dienen om wasmachine en droogkast te plaatsen. Badkamer : 6m².

Badkamer en Wc te renoveren

De badkamer is 2m20x2m30 er komt een inloopdouche,nieuwe tegels,wand en vloer,nieuw plafond en aangepaste elektriciteit Renovatie van aparte WC en die is 1m30 x 0,90m

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten vernieuwen. Uitbreken oud bad, lavabo's, kastjes en spiegels, electriciteit. Plaatsen en aansluiten inloopdouche, 1 lavabo, kasten en spiegels, verlichting, ventilatie, vloer- en muurbekleding.

Betegelen van badkamer

Momenteel ligt er een houten vloer maar door waterschade zou ik deze willen laten vervangen door tegels. Ongeveer 2,5 m x 3,5 m. Er is een douche en een bad waaronder dus misschien ook deels tegels zal moeten geplaatst worden. Douche is een cabine (90 x 90) die niet gemakkelijk kan verplaatst worden denk ik.