Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Deurne:

Douche plaatsen

Het bad dient vervangen te worden door een moderne douche. Het bad dient verwijderd te worden en dient meegenomen te worden door de vakman.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Huidige badkamer volledig uitbreken van A tot Z, vloeren en wandbetegeling ook. Nieuwe vloer leggen. Nieuwe wandbetegeling plaatsen. Nieuwe badkamer plaatsen. Het betreft een ruimt evan ong. 6m².

Douche plaatsen

Wij zouden graag een grotere douche laten plaatsen en douchescherm met schuifdeur en nieuwe betegeling in de douche. Het gaat om een inloopdouche van 90 cm op 1m70. Type tegels nog niet beslist.

Wandtegels plaatsen in badkamer

Wij zijn bezig aan de renovatie van onze badkamer en zoeken een professionele tegelaar die wandtegels in visgraat kan plaatsen tegen één van onze muren. Muur is +/- 16m². Grootte van de tegels +/- 6cm op 25cm

Douchemuur renoveren

Achter mijn douchekolom is een muur (228x 85cm) die bedekt is met pebbles, maar deze brokkelen af. Opties: 1) Men plaatst gyproc tegen pebbles en werkt af met waterwerende verf of tegels. 2) Breekt eventueel beetje uit, bezet en werkt af met waterwerende verf. (Degelijke en duurzame oplossing). Moest de vakman iets anders voorstellen sta ik daar ook echt wel voor open.

Lek in badkamer herstellen

Ik mail namens mijn bovenbuurvrouw. Ze heeft hulp nodig bij het volgende: haar muur tussen de badkamer en slaapkamer is opgezwollen door vochtigheid. Waarschijnlijk is er een buis van de radiator kapot maar er moet eerst gebroken worden vooraleer we echt kunnen zien wat het probleem is.

Bad vervangen door douche

Bad vervangen door douche. Inclusief afvoeren bad en afwerking muur en vloer waar bad heeft gestaan.

Toiletruimte verbouwen tot badkamer

We hebben een ruimte met toilet en lavabo die we willen verbouwen tot badkamer. Heel erg klein, 3 à 4m²... erin moet een douche, verwarming, toilet, lavabo en kleine elektrische boiler. Er is geen raam en nog geen verluchting.

Badkamer verbouwen

Badkamer te renoveren. Zowel het plafond, de douche, wastafel, tegels en het toilet moet men vernieuwen.

Badkamer renoveren en hangtoilet plaatsen

Het betreft een kleine badkamer uit jaren 60 in een appartement op de eerste verdieping. Momenteel is een ligbad en enkele wastafel aanwezig. In plaats van het ligbad zou ik indien mogelijk een inloopdouche en ruimte voor een wasmachine willen voorzien geintegreerd in de badkamermeubel. Betegelen van de vloer en de wanden . Oppervlakte is ongeveer 7m². Aparte toilet plaatsen eventueel betegelen en een hangtoilet plaatsen met een mini lavabo.