Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Duffel:

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij hebben net een huis gekocht waarvan we de badkamer volledig willen laten renoveren. Idealiter gebeurt dit zo snel mogelijk (deadline september). Bedankt voor de terugkoppeling. Badkamer : ruime badkamer. betegeling , inloopdouche 1m80 , toilet . Leidingen dienen verplaatst te worden. Nieuw venilatiesysteem aan te brengen. Materialen aan te kopen bij X2O.

Badkamer renoveren

Een bestaande badkamer op het 1ste verdiep volledig renoveren - nieuwe leidingen - nieuw hangtoilet - nieuw ligbad en inloopdouche enz..... Wij zouden de toestellen kiezen (in samenspraak met de loodgieter die de klus komt klaren) en aankopen en we vragen enkel een loodgieter om alles te plaatsen en aan te sluiten. De bestaande koperen leidingen hebben een lek (voorlopig gedicht) en zouden verwijderd worden en vanuit de onderliggende garage opnieuw worden gelegd maar in kunststofbuizen met aluminium kern. Vooraf moeten er bezettingswerken gebeuren en waterdichte doeken geplaatst worden voor de inloopdouche en het ligbad.

WC renoveren en vloer herbetegelen

Ik wens een rechtstaand wc te vervangen door hang wc en aan te sluiten op leidingwater (nu regenwater) ook de aansluiting van het wasbakje dient verplaatst te worden,de wandtegels en vloeren zowel in de wc als inkomhal moeten vervangen worden. Afm. Inkomhal 2,15x1,70 Wc 0, 75x1,40 en hoogte ongeveer 1,20m

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet geplaatst worden op houten roostering. De vloer moet voorzien worden van een kurkvloer. Dubbele wastafel moet geplaatst worden alsook inloopdouche en verwarming voor drogen van handdoeken. Ongeveer 12m². Strippen van badkamer moet nog gebeuren, daarna zouden de werken kunnen starten.

Verplaatsen van de badkamer

Badkamer verplaatsen naar andere ruimte. Ik wil een badkamer laten verleggen. Dit op de eerste verdieping. Indien mogelijk zou ik de badkamer aan de andere kant van het huis willen. Tussen de badkamer nu en de kamer waar ze moet komen is een trap. Naast de kamer waar ik de badkamer wil is er nog wel een koker waar voorheen een schouw was. Geen idee of dit kan gebruikt worden voor leidingen. De kamer is ongeveer 330 bij 280.

Vernieuwen van de badkamer

Totaal te vernieuwen badkamer. Actueel bad in, maar wensen dat niet meer. Verwarming is nu electrisch, kan blijven maar liever per vloerverwarming.

Renovatie badkamer

Renoveren van een oude bijgeplaatse badkamer met washok. Inclusief nieuw dak en vloer. Graag met inloopdouche en meubel met 1 lavabo en toilet. Ruimte ongeveer 3m op 5 m.

Badkamer

Volledige badkamer renovatie.

Renovatie badkamer

Renovatie van badkamer 2,40x2m. Raam br1,17m op korte zijde - binnendeur op andere korte zijde. Momenteel ligbad/gas-waterverwarmer erboven & lavabo/kastjes - muren volledig betegeld - houten vloer met novilon bekleed. Graag prijsofferte voor renovatie - met plaatsing (voorzien op zolder) horizontale waterboiler.