Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ekeren (Antwerpen):

Badkamer renoveren

Onze oude badkamer moet gerenoveerd worden en de indeling zou eveneens moeten aangepast worden. Al het leiding werk te vervangen. De nieuwe badkamer moet voorzien zijn van een inbouwbad, inloopdouche en meubel met 2 lavabo's, nieuwe verlichting en een afzuiging worden voorzien. Naast de badkamer is een aparte ruimte voor het toilet welke eveneens mee gerenoveerd moet worden. In de badkamer moet een nieuwe tegelvloer en eveneens tegels tegen de wand waar nodig. Het uitbreken van de oude badkamer kan door onszelf worden gedaan.

Jacuzzi in de badkamer vervangen door een ligbad en douche

Ik zou graag de jacuzzi uit onze badkamer halen en in plaats daarvan een ligbad en inloopdouche laten plaatsen.

Vervangen sifon en herbetegelen

Betegelde inloopdouche va ca diepte 73 cm x 94 cm (de hoeken zwaaien wat) sifon in de beton is gebarsten, veroorzaakt geurhinder.. Uitbreken sifon en tegels. Plaatsen nieuwe sifon. Volgieten met beton om het gat te dichten. Plaatsen van rubberen mat ,voor waterdichtheid. Plaatsen van tegels ( in reserve).

Badkamer renoveren

Afbraakwerken gaan we zelf doen. Op de plaats van de douche komt een inloopdouche, is dit mogelijk op een houten vloer? Daarop tegels of kurk. Nieuwe lavabo plaatsen een enkele, en toilet en ca 6 m² muurtegels. Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte : ongeveer 3 m op 3. 50 m met een schuin dak.

Toilet en betegeling

Ik wil een nieuw toilet, en nieuwe betegeling in toiletruimte.

Tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc..

Ik ben op zoek naar een vakman die zo snel mogelijk een badkamer kan komen tegelen en eventueel het plaatsen van toilet. Indien gewenst ook nog andere werken. Wij beschikken over meerdere werven.

Badkamer verbouwen

Badkamer vernieuwen. Kosten zijn nieuwe douche, lavabo, toilet. De ruimte is ongeveer 6 m2.

Vernieuwen badkamer

Badkamer bad uitbreken en douche plaatsen kleine ruimte eventueel gedeeltelijke betegeling al dan niet in kunststof.

Renoveren van de badkamer

Badkamer renoveren afmetingen is ongeveer 1,80 m op 2 m. Het bad moet uitgebroken worden. Douchecabine, hangtoilet, enkele wastafel van 60 cm, nieuwe radiator, soort handdoekdroger. Moet niet betegeld worden.

Renoveren van badkamer

Renovatie bestaande badkamer: Uitbreken. Installatie nieuwe badkamer. *Adres navragen door de badkamerspecialist.