Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer met douche renoveren:

Badkamer met douche renoveren

Ik wil de volledige badkamer renoveren. Ligbad afbreken en een douche plaatsen met vaste glaswand en schuifdeur. Er moet ook een wandbekleding komen over de bestaande tegels ofwel moeten deze worden verwijderd. Hangkasten afbreken en nieuwe plaatsen met spiegelkast en handkast. De ruimte is : 160 cm op 220 cm.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Emblem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer met douche renoveren uit heel België:

Badkamer renoveren en leidingen verleggen

Onze badkamer op de 1 ste verdieping moet gerenoveerd worden met een oppervlakte van 8 m². Er moeten leidingen gelegd worden voor water , elektriciteit en afvoer. Er is op dit moment boven geen warm water. Er moet een muurtje van 2 meter uitgebroken worden (geen stenen muren, prefab houten muur) er moeten ook 2 deuren weggenomen worden en een nieuwe deur op een andere plaats gezet worden. De bekleding moet van de muren en het plafond gehaald worden en vervangen worden alsook een nieuwe vloer en nieuwe plafond. Er moet een wc, lavabo en douche cabine geplaatst worden.

Badkamer renoveren met douche en toilet en muurpaneel

Badkamer renoveren is ongeveer 2.39 lengte en de breedte is ongeveer 2 ,29 meter. Ligbad verwijderen en een douche en wc + muurpanelen plaatsen. Waar de douche komt tegels verwijderen en muurpaneel plaatsen. Afloop toilet aanwezig , is onder het bad. Gewoon douche, geen inloopdouche.

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.

Herstellen waterschade badkamer

Herstellen van de badkamer door waterschade heeft een oppervlakte van 12 m². De plafond is beschadigd en moet hersteld worden. De douche ook herstellen.

Ligbad en douche verwijderen en plaatsen van een whirlpool bad

De badkamer bestaat momenteel uit een ligbad en inloopdouche deze moeten verwijderd worden voor de plaatsing van een whirlpool-spa bad. Er moet ook een stopcontact komen voor de aansluiting van het spa bad te activeren. De kraan van het water moet verlaagt worden of verhoogd worden en de afvoer moet wat bijgesteld worden. In welke stijl heb je interesse? : modern, landelijk

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Het leggen van leidingen en het aansluiten van reeds gekochte producten bij X20. Het gaat om een toilet, douche,.. in de badkamer van ongeveer 3 x 3 meter.

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.

Badkamer renoveren

Graag wil ik mijn badkamer renoveren maar heb al zelf mijn bad/ douche gevonden . Dus dit zou moeten geplaatst worden en vooral afwerking van muren, vloer en toilet verplaatsen. De oppervlakte is 12m². De muren betegelen . De vloer aanleggen met vinyl.

Partners

Partners van Casius