Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Geel:

Badkamer renoveren

Ik wil geheel badkamer renoveren . Badkamer is 3 m op 3m. Vernieuwen van bad en plaatsen douche,lavabomeubel, nieuwe WC. Nieuwe leidingen plaatsen. Verwijderen van oud bad en WC

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Renoveren van badkamer. Vloeren, inloopdouche met i-drain systeem, verlichting, bad installeren, vloeren en betegelen. Badkamer van 20 m².

Diverse voorbereidingswerken voor badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Ik voorzie zelf het materiaal maar ben op zoek naar iemand die de badkamer kan uitbreken, leidingen kan herleggen, badkamer kan plaatsen en tegels kan plaatsen.

Douchewand glas herstellen

Douchewand 1 glazen douchewand is eruit en zou moeten hersteld worden.£ Dit zijn twee glazen.

Aanpassing badkamer voor mindervalide

Staandarddouche 90x90 vervangen door een inloopdouche met de zelfde afmetingen plus 2 handgrepen. het is bedoeld voor een minder mobiele persoon. Graag ook een douchestoel voorzien.

Badkamer verbouwen

Verbouwing: Ik wil de badkamer laten verbouwen met inloopdouche: Afmetingen 2.40 op 2 meter 70 , en er zit een groot raam in. Badkamer uitbreken en volledig nieuwe badkamer plaatsen inclusief leiding werken.

Badkamer renoveren

Bad vervangen door inloopdouche, nieuw toilet verplaatsen, radiator vervangen en verplaatsen, nieuw badkamermeubel, deur verhogen, buizen verleggen. Eventueel gedeeltelijk nieuwe leidingen leggen.

Renovatie badkamer

De badkamer is +/- 2 m 40 bij 3 m 40. In de badkamer had ik graag een badkuip, toilet, dubbele wasbak en eventueel een douche kan zijn een douche bak of een inloopdouche. Ook de wanden, vloer en plafond mogen vervangen worden. Momenteel staat in de badkamer een grondwaterpomp. Die zou ik graag weg willen. Alles wat hier nu op aangesloten is, zou aangesloten mogen worden op stadswater. Tegels en vloeren plaatsen.

Badkamerrenovatie totaalconcept

Badkamer volledig renoveren ( totaal project ) en apart toilet vervangen van tegels en hang toilet voorzien.

Bad vervangen door inloopdouche

Oorspronkelijk bad staat van muur tot muur. De afmetingen zijn:L. 167 cm,Br. 75 cm. Hoogte plafond 244 cm