Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hemiksem:

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren van 1,80m breed, 2,65m lang en 2,45m hoog. Bad uithalen, vloer wegnemen, meubel uithalen. Daarna moet een nieuwe douchetube van 1,80m x 0,90m worden geïnstalleerd met glazen schuifdeurwand (0,9m vast en 0,9m schuifdeur). Inclusief regendouche en sproeier, nieuw badkamermeubel en spiegel met verdoken LED verlichting, vloer betegelen (extra aandacht waterdichtheid en zeker aan douche ), muren volledig betegelen en nieuwe, staande radiator.

Kleine renovatie van de wc ruimte

Ik wil de muren laten tegelen,raam laten plaatsen,plafond afwerken en deurlijsten plaatsen.

Betegelen van de badkamer

Betegelen van de badkamer met natuurlijk ogende materialen, natuurtegels. Mogelijk tegel over tegel, best ter plaatse komen kijken door een badkamer specialist.

Terras ombouwing naar kleine buitenbadkamer

Wij zouden graag een stuk van ons overdekt buitenterras op het gelijkvloers willen ombouwen naar een kleine buitenbadkamer. Een buitendouche beschermd aan de beide kanten. De bedoeling is dat er een stuk van de bestaande muren worden bekleed met een eventueel later nog weg neembaar waterafstotend / waterbestendige bescherming (Glas / composiet). Moet gewoon functioneel zijn, met scheidingswand. Douchewater op te vangen en af te voeren naar een reeds voorzien afwateringspunt. Op deze verhoogde vloer zou dan een outdoor douche (warm / koud) moeten gemonteerd worden. Graag ter plaatse komen kijken voor idee bespreken en offerte om dan aan de werken te kunnen beginnen.

Gedeeltelijke renovatie badkamer

Gedeeltelijke renovatie badkamer: oude douchecabine vervangen door nieuwe douchecabine,oud kraanwerk op bad vervangen door nieuw kraanwerk,oude badkamermeubel vervangen door nieuw badkamermeubel met spiegelkast incl verlichting die aangesloten dient te worden, oud badkamermeubel met 2 lavabo's en 2 kranen reduceren naar 1 nieuw badkamermeubel met 1 lavabo en 1 kraan dus andere kraan afsluiten, nieuw hangtoilet plaatsen en hier en daar wat mozaïktegels bijplaatsen. (zie foto's)

Plaatsen van badkamer

Totale renovatie van onze badkamer. Vloerverwarming aanwezig.

Afwerking van badkamer

Ik ben op zoek naar een klusjesman die het plafond van de badkamer wil afwerken. De metalen constructie met isolatie is aangebracht, moet nu verder afgewerkt worden met waterwerende gipsplaten en bezetting, 6 spots en afzuiging. +/- 30m² Eventueel ook bad verwijderen en plaatsen van inloopdouche. Eventueel ook verlichting in slaapkamer hangen.

Vervanging badkamer

badkamer is 2.50 x 2.50 m ... te doen verwijderen oude tegels - rondom 1.5 m hoog 1 muurtje verwijderen van douche muren volledig betegelen tot plafond plaatsen van een instapdouche 90 x 140 + 1 x glaswand ( regendouche ) muurradiator vervangen door smaller model ( ts 40 - 60 cm ) + aansluiting aanpassen/verleggen indien nodig eventueel badkamermeubels plaatsen ( 2 x kolomkast / 1 x kastje met spoelbak )

Spoelbakken van 2 wc's vervangen

ik heb 2 wc's waarvan ik de spoelbak zou willen vervangen.