Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Herenthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Herenthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Herenthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Herenthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Herenthout:

Toiletruimte renoveren van restaurant

Ik heb een restaurant en we zouden graag onze toiletten vernieuwen. Vloer+tegels of wanden+plafond. 2 nieuwe lavabos en 2 urinoirs. Ook de deuren zijn aan vernieuwing toe.

Badkamer verbouwen

Ik wil een badkamer verbouwen, afmetingen badkamer: 2,4m-2,9m. Ik had graag een lavabomeubel, toilet, bubbelbad, inloopdouche, en rechtopstaand lange hangkast. Plaatsen van : Douchewand Hang wc wc bril met soft close systeem afdrukplaat sanbloc spiegelkast kolomkast hoog lavabokraan wirlpool badthermostaat tegelsM2; 30-60 M2, dry rol 8m, grijze plus voegsel, tegellijm, monomix litokol, douchegoot +/- 900X84X79 + rooster. Graag materialen en werkuren appart vermelden.