Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoboken (Antwerpen):

Sanitair plaatsen in badkamer

Inloopdouche en glaswand plaatsen en 2 hangtoiletten plaatsen (waarvan 1 vervangen). Sanitair bestellen X2O. Tegelwerken zullen we wellicht zelf uitvoeren.

Douche vervangen

Momenteel douche met draaideur tussen 2 muurtjes. Graag deze vervangen door een inloopdouche. Ben niet zeker of dit technisch en vooral praktisch haalbaar is.

Douchecabine laten plaatsen

Douchecabine plaatsen . Ronde de inloopdocuhe dient er een cabine te worden gemaakt.

Bad vervangen door inloopdouche of douchebak

Het bad vervangen door een douchebak of door een inloopdouche.

WC ruimte vernieuwen

Ik wil graag mijn aparte WC ruimte laten moderniseren. Nieuwe WC en betegeling.

Douchedeur en kraan herstellen

Ik heb een douchecabine met 2 vastzittende deuren en 2 schuifdeuren. 1 schuifdeur is naar achter geschoten en ik krijg ze niet terug naar voor. Er is ook een kraan die al een tijd lekt.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Alles van A tot Z. Betegelen, vloeren, sanitaire meubelen, bad en een douche.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer afmeting is circa 2. 40 en 3. 60. Ik wil in de badkamer en wc , ligbad en badkamers meubels. Tegels mag 30 op 60 cm.

Douchecabine installeren in appartement

Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren. Deze heeft afmetingen 80 x 80 en zal tegen langs 1 zijde tegen een betegelde muur geplaatst worden, tegen de andere muur (waarlangs water binnenkomt) moet een kunststofplaat geplaatst worden. (momenteel is hier een houten plaat geplaatst over de schacht waar de waterleidingen lopen. Dus concreet: plaatsen van kunststof plaat en dan plaatsen van douche. Ik zou graag weten wat dit kost.

Vernieuwen van de badkamer

Badkamer. Alles nieuw.Oppervlakte 2 m 10 op 2 m 28.Bevloering+betegeling, radiator plaatsen. Alle leidingen liggen er reeds. Inloopdouche als het mogelijk is.