Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mechelen:

Badkamer renoveren

bestaande douche afbreken en nieuwe douche (tube, vaste glazen wand en draaideur) installeren (90 bij 90). Tegels en kraanwerk blijven behouden. We gaan ons materiaal bestellen bij X2O.

Nieuwe badkamer installeren

Wij gaan onze badkamer van het gelijkvloers naar de eerste verdieping verplaatsen. Er zou een inloopdouche met deur, ligbad, centrale verwarming, wastafel met 2 lavabo's, spiegelkast en kolomkast moeten worden geïnstalleerd alsook een apart toilet met handenwasser. Ons materiaal zouden we willen aankopen bij X2O. We zijn dus specifiek op zoek naar iemand die alles van 0 kan voorzien want de leidingen moeten allemaal nog getrokken worden. Indien u ook de rest van de centrale verwarming kan installeren is dat een absolute plus.

Plaatsen acrylwanden en douchedeur

Door een vochtprobleem hebben we onze douche volledig ontmanteld, muren tot op de steen. De douchebak is teruggeplaatst, in chape. De muren zou ik graag laten bekleden mer acrylwanden. De douchedeur moet terug geplaatst worden. Drie wanden van 900 x 2400 en 1 van 1200 x 2400.

Badkamer renoveren

Renovatie kleine badkamer op 4de verdieping van een apartementsgebouw met lift. Groote 2,4x1,5m Afbraakwerken: linoleum vloer eruit halen, wastafel met poot eruit halen. Werken te doen: vloer betegelen (incl rond halfrond bad), Muur (incl wandtegels) en plafond verven. Plaatsen: wastafel met hang meubel 60cm, nieuwe kraan, spiegelkast 60x60cm, wandlamp (op max 50cm van oorspronkelijke plaats), handdoekrek Materiaal zelf aankopen.

Nieuwe badkamer maken

Voorlopig hebben we een badkamer op het gelijkvloers. Wij willen op termijn een badkamer in de kamer daarboven, dus op de 1ste verdieping. Het zou gaan om een nieuw (vrijstaand) bad, inloopdouche en toilet. Er is reeds een wastafel met stromend water op de 1ste verdieping

Badkamer uitbreiden

Wij hebben een bijbouw van 12 op 4 en willen de badkamer hierin uitbreiden. Huidige afmetingen zijn (bij benadering) 3 m op 1,5 m. Zouden dit willen uitbreiden naar 4 m op 3 m. Hierin moet komen: een inloopdouche, een bad, badkamermeubel en een toilet.

Afwerking badkamer en installeren van douche en lavabomeubel

Badkamer: Installeren van douche (grote marmeren tegels en glazen wand) en lavabo meubel. Alle materiaal is aanwezig.

Badkamer renoveren

Ik wil graag een douche vervangen door een hoekbad. Sanitair vernieuwen en aanpassen vernieuwen betegeling. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 6 vierkante meter.

Badkamerrenovatie

Het betreft een badkamer in een appartement op eerste verdieping. Volgende werken zullen door ons zelf worden uitgevoerd: - verwijderen vloer-en wandtegels - oud bad - oude douche - oude toilet Er is nu een bad en douche apart, bad verdwijnt, nieuwe douche blijft opdezelfde plaats. Normaal dus geen wijzigingen aan leidingen Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie. Nieuwe douche plaatsen , lavabomeubel, radiator, WC. Nieuve vloeren en betegeling. Werken binnen 3 maand uit te voeren. Vloertegels 7,6 m² Wandtegels 27,5 m²

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie Huidige badkamer moet vervangen worden door een nieuwe. Dit houdt in, de afbraakwerken, loodgieterij, vloer en wanden, plaatsen nieuwe badkamer Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : 5.74 m².