Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor betegelen achterwand toilet + aansluiten van het toilet:

Betegelen achterwand toilet + aansluiten van het toilet

- Betegelen achterwand toilet met natuursteen tegel. van 1m breed. Kleine nis in de achterwand. Eventueel nieuwe mdf indien nodig - Hoekprofielen voor de afwerking zijn aanwezig. - Toilet dient aangesloten te worden.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen achterwand toilet + aansluiten van het toilet uit heel België:

Keuken plaatsen

Plaatsen van keuken : Huidige keuken grotendeels afgebroken. Nieuwe standaard keuken plaatsen. Achterwand te betegelen met mozaïektegels.

Spatwand keuken betegelen

We willen een spatwand (50cm hoog) laten betegelen boven het L-vormig aanrecht over een totale lengte van 5 meter. De achterwand is met gips vlakgezet, maar heeft is niet 100% vlak. Mijn inziens wel te betegelen zonder extra bezettingswerken. Voorstrijk (indien nodig) en voegwerk wil ik zelf verzorgen. We willen witte geglazuurde tegels van 10x20cm. Er bevinden zich 2 stopcontacten in de wand. Tegelwerk voorzien van klein wit tegelprofiel.

- Verwijderen bad, wastafel en wc (staat ...

- Verwijderen bad, wastafel en wc (staat in aparte maar aangesloten ruimte, verbonden door deels open kalkstenen muur). - Verwijderen tegelvloer en wandtegels - plaatsen bakloze douche (tegelvloer en -wanden) met in de achterwand weggewerkte regelknoppen - plaatsen wastafel met boven en onderkasten en verlichting - plaatsen hang-wc in aangesloten ruimte - betegelen vloer en wanden in badkamer - betegelen vloer wc ruimte

herbetegeling badkamer, verwijderen van ...

herbetegeling badkamer, verwijderen van huidige betegeling; Eventueel bewerken van ondergrond. De te betegelen wanden betreft een douche + buitenwand douche + plinten; volledige badkamer vloer te betegelen; Douchevloer schuin afhellend naar achterwand douche; De rest van de badkamervloer bestaat vandaag uit bankirai gekleefd op OSB platen en de OSB platen zijn gemonteerd op houten balken; Bedoeling is de bankirai te vervangen door tegelwerk, waarbij eventueel hoogteverschil moet bijgewerkt worden met ondergrond platen. De douchvloer is vandaag tegelwerk op chape. De afvoerput zal moeten verplaatst worden (van midden naar achter) en vervangen worden; We beschikken reeds over een offerte voor de tegels. Het ontroerend goed onderging een volledige renovatie 6 jaar terug;