Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Merksem:

Badkamer renoveren

Badkamer opnieuw betegelen. Wastafel vervangen. Bad uitbreken en inloopdouche plaatsen. Opp. badkamer is 2.07m x 2.53m. De oude tegels en badkamer liefst in mate van mogelijk blijven.

Badkamer renoveren

Voor een appartement dat ik verhuur in Merksem ben ik op zoek naar een firma die het badkamertje kan renoveren. Dit is erg klein, zo'n 2x2 meter.

Badkamer renoveren en herindelen

Het renoveren van de badkamer. Volledig opnieuw inrichten. Afmeting 1 m 90 x 3 m waarvan 1 m/1 m. Zien wat de mogelijkheden zijn om de badkamer in te richten, nieuw bad en badkamer meubelen.

Badkamer renoveren en tegels vervangen

Ik heb vochtplekken onderaan de muren op alle wand van badkamer. Begin nu waterschade onder mijn vloer. Mijn wandtegels beginnen los te komen.

Badkamer renoveren door lekkage

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik had een lek. De afmeting van de badkamer is 2 m 17 op 2 m ongeveer. In de badkamer moet komen de bad en wastafel. Graag alles vernieuwen , moderniseren.

Badkamer volledig vernieuwen

De bestaande grote douchecabine moet eruit, alsook het lavabomeubel. Nieuwe (inloop)douche, nieuw meubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast dient voorzien te worden. Ik vrees dat zowel de vloer, het plafond, alsook de muren dienen aangepakt te worden. In een andere ruimte dient ook de WC vervangen te worden. Afmetingen: 1,74 op 2.

Badkamerrenovatie uit te voeren

Renoveren van de badkamer: Er moet gedeeltelijk betegeld worden in een badkamer van ongeveer 8 m². Waterdichte Gyproc en nieuw sanitair. Badkamermeubel plaatsen met nieuw plafond.

Badkamermuur te betegelen

Muur van 1 wand moet opnieuw helemaal betegeld worden. Hoogte 2. 30 - breedte muur 4 m

Badkamer verplaatsen

Ik wil mijn badkamer verplaatsen naar een andere ruimte in mijn appartement. Alle meubels zullen vernieuwd worden. De oppervlakte van de ruimte is ruim 9m2 (400x230cm). Er moet een muur van 280x300cm uitgebroken worden en 2 (groene) gipswanden geplaatst worden. Op de vloer (9 m²) komen grote houtlooktegels van circa 20x100cm. Op de wanden komen grote witte tegels van circa 30x60cm. Geen mozaiekjes of andere versiering, gewoon rechttoe-rechtaan. De oppervlaktes van de wanden die betegeld moeten worden zijn circa: 4m², 4m², 4m², 3m² (met raam), 5m², 7m², 6m² (met raam), 12m². Er dient een badmeubel geïnstalleerd te worden met een douche-in-bad en een glazen badwand. Daarnaast één of twee wastafels. En al het leiding- en afvoerwerk.

Nieuwe douchecabine plaatsen

Het betreft een kleine douchecabine die moet vernieuwd worden.Betegeling ook te vernieuwen.