Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor uitbreken badkamer en plaatsen van nieuwe inloopdouche:

Uitbreken badkamer en plaatsen van nieuwe inloopdouche

Zitbad en lavabo in kleine badkamer van ong. nog geen 10m² uitbreken. Wand- en vloertegels behouden indien mogelijk. Compacte douchecabine en lavabo met ondermeubel plaatsen. Het betreft een appartement op de 4de verdieping, er is een lift aanwezig in het gebouw. Afval afvoeren.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken badkamer en plaatsen van nieuwe inloopdouche uit heel België:

Plannen uittekenen renovatie appartement

Ik wil advies en eventueel plannen laten uittekenen voor de renovatie van een appartement op het 2e verdiep. Voornamelijk uitbreken muur tussen keuken en woonkamer voor plaatsen nieuwe keuken. Vervanging van alle ramen. Uitbreken van ingebouwde kast om badkamer te vergroten en vernieuwing van badkamer.

Analyseren oorzaak vocht- en geurhinder in badkamer

De loodgieter heeft het plafond van mijn badkamer op enkele plaatsen moeten uitbreken om een lek op te lossen. De badkamer ruikt nog steeds naar schimmel en vocht dus willen we graag een vochtanalyse laten uitvoeren om te zien waar de problemen zich bevinden. Badkamer heeft afmetingen van 2m65 op 2m25.

Strippen van pand en installeren nutsvoorzieningen CASCO

Bestaande leidingen strippen. Bestaande gyproc wanden en plafonds uitbreken. Alle nutsvoorzieningen voor badkamer, keuken, woonkamer e.d. voorzien in een Casco woning.

Renovatie na waterschade uitvoeren

Volledige badkamer van ong. 4m x 4m en deel van de berging renoveren na waterschade door defecte boiler op bovenliggend verdiep. Plafond uitbreken. Muren afkappen en opnieuw bezetten.

Badkamer renoveren en muur uitbreken

Huidige badkamer vernieuwen en vergroten. Momenteel bad/douche en en lavabomeubel die moeten uitgebroken worden. Nieuwe meubels plaatsen. Nieuwe wand-en vloerbetegeling plaatsen. Muur van ong. 2-2.5m x 2-2.5m in keuken verwijderen en vervangen door glas. Is geen steunmuur.

Renovatie badkamer

Oude badkamer van 4m x 4m uitbreken en nieuwe badkamer en toilet plaatsen. Momenteel nog geen toilet en geen leidingen.

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen. Oude meubels uitbreken. Wandtegels uitbreken. Nieuwe meubels plaatsen. Wanden betegelen.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer volledig renoveren. Oude meubels uitbreken. Oude vloer uitbreken. Oude wandtegels uitbreken. Oud plafond uitbreken. Nieuw plafond plaatsen. Nieuwe wandtegels plaatsen. Nieuwe vloer plaatsen. Nieuwe meubels plaatsen.