Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mol:

Badkamer plaatsen

We hebben ook een loodgieter nodig - badkamer-specialist om de badkamer te veranderen. Leidingen verleggen voor de nieuwe badkamer. Ik ken de afmetingen niet. Nous avons aussi besoin d’un plombier - specialist SDB pour changer la salle de bain. Remplacer les tuyaux pour deplacer la salle de bain. Je connais pas les dimensions.

Renoveren badkamer met materiaal X2O

Ik wil de wc muren betegelen en achter de wc ook. Een andere lavabo plaatsen spiegel en een klein kastje plaatsen op de wc. Wat ik ook wou veranderen is mijn badkamer is. Andere lavabo's en kasten plaatsen en spiegelkasten ophangen. Materiaal komt van X2O.

Uitbreken badkamer en plaatsen van nieuwe inloopdouche

Momenteel is er een badkamer die moet worden uitgebroken (bad en badmeubeltje) We willen hier een inloopdouche plaatsen. Tegels blijven aanwezig. Enkel kan het zijn dat de aansluiting van water in de inloopdouche gewijzigd moet worden. Het bestaande badkamermeubel wordt afgebroken. Bedoeling is wel dat alles wordt meegenomen, is op 2de verdiep Ook wordt de bestelling liefst geplaatst (al dan niet via de plaatser) bij X2O. Appartement voor verhuur is vandaag niet bewoond

Wc betegelen en maatwerk voor schuifdeur

Wij hebben een nieuw hangtoilet geïnstalleerd, dit moet nog afgekast worden en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Boven hebben wij ook een nieuw toilet gezet, hier moet een schuifdeur gezet worden. Betegeling : 8m²

Complete badkamer renovatieuitvoeren

Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer, complete badkamerrenovatie Oppervlakte van de badkamerruimte is ongeveer 1 m 20 op 2 m + ruimte van ongeveer 3 m 65 op 2 m -> wellicht vraag om van deze ruimtes 1 ruimte te maken van ongeveer 5 m op 2 m Huidige doucheruimte en huidige badkamerruimte dateren van eind jaren 70 volledig af te breken en terug op te bouwen (verwijderen van tussenmuur en eventueel verplaatsen van deuropeningen) indien haalbaar naar oppervlakte inloopdouche, bad, enkele lavabo, wc en eventueel sauna

Badkamerrenovatie nodig

Wij willen een totale renovatie, momenteel hebben we een bad ,meubel en wc ,en we zouden graag alles opnieuw laten betegelen , nieuwe vloer ,ander plafond,en als de mogelijkheid er is een bad en douche in de badkamer. Oppervlakte is 6,5 vierkante meter.

Inloop douche plaatsen

Bestaande douche bak en bestaande tegels verwijderen en inloop douche + aantal nieuwe tegels plaatsen. Daarna volledig waterdicht maken door middel van kit.

Plaatsen van douchewanden

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van 2 douchewanden met de benodigdheden (muurprofiel, hoekprofiel, steunarm, bevestigingsvoet en fixatieblokje) de wanden zijn 90*200 en 120*200

Renovatie van de badkamer

Ik wens mijn badkamer als volgt , inloop douche met nieuwe te vervangen leidingen en voor badkamermeubel ( reeds bestaand meubel ) ook aansluitingen badkamermeubel leidingen voor 1 lavabo + elektrische leidingen voor licht + 2stopcontacten tegelen van de muren ( badkamer 1. 50 op ongeveer 3m

Inloopdouche maken

We wensen een bad te vervangen door een inloopdouche, Het bad staat in een nis en is getegeld tot de badrand. We wensen een ruime douche bak en liefst vlakke effen douchewand. Met een eenvoudige douche kraan.