Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mortsel:

Badkamer renoveren

Er moet een nieuwe badkamer komen waar er momenteel een slaapkamer (gelijkvloers) is. Er zijn dus nog geen aansluitingen op die plaats. Leidingen (zowel aanvoer als afvoer) kunnen in de kruipkelder worden aangelegd, zodat er minimaal moet gebroken worden. Ongeveer 10 m². Ook tegelwerken uitvoeren.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Douche en hang wc + toebehoren installeren en leidingen verleggen en aanpassen Leggen vloertegels voor 8m² (reeds aangekocht) Muurtegels aanbrengen voor 10m² (reeds aangekocht)

Zolder tot badkamer verbouwen

Op de zolderverdieping onder een schuin dak moet een kleine badkamer komen. Hierin zijn alle afvoeren (WC + douche + wasbak) en aansluitingen reeds voorzien. In de badkamer komt 1 hangtoilet van Geberit (toilet en ophangsysteem reeds aangekocht) , 1 douche en 1 wasbak. Ook 1 chauffage (reeds aangekocht) moet geplaatst worden, leidingen hiervoor liggen al tot op de juiste plek. De kamer moet afgewerkt worden met een schuifdeur. Afmeting ongeveer 6 m². Wasbak en douche nog aan te kopen de rest al aangekocht.

Plaatsen van douchewand op bestaand bad

Plaatsen van een douchewand op een bestaand bad.

Badkamer renoveren

Momenteel is er enkel een wc en een lavabo maar we willen er graag een kleine douche bij en meteen ook alles vernieuwen. We dachten aan een hang wc en een simpele lavabo + douche. Het Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Complete Badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. Oppervlakte : kleine badkamer. Ter plaatse komen kijken.

Huidige douchecabine afbreken en inloopdouche maken

Ik wil de bestaande douchecabine laten afbreken en een inloopdouche laten maken met glasblokken.

Glazen douchewand + deur op maat

Voor onze inloopdouche hadden wij graag een glazen wand + deur op maat laten maken en plaatsen.

Inloopdouche maken-betegelen-leiding verlengen

- We willen graag van ons ligbad verbouwen naar een inloopdouche met mat glas. - met aanpassing van de tegels en leidingen gewoon verlengen. - Ook willen we een ventilatierooster installeren en de rest van de badkamer optimaliseren. - Graag hadden we hiervoor snel een offerte.

Renovatie van de badkamer

Badkamer Alles nieuw bad eruit en douche erin, radiator verplaatsen (vervangen?)

Plaatsen van wand om badkamer te vergroten

Er zal ook een extra wand geplaatst worden om de badkamer te vergroten naar die 6m2 (ongeveer). Daartegen wil ik een inloopodouche plaatsen (1x1. 5m).