Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Muizen (Mechelen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Muizen (Mechelen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Muizen (Mechelen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Muizen (Mechelen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Muizen (Mechelen):

Badkamer renoveren

Gelijkvloers : totaalrenovatie badkamer(inloopdouche en lavabo, vloer en muurtegels). verplaatsen wc( aparte ruimte maken). afbreken achterbouw en opnieuw opmetsen. plaatsen van lichtkoepel in badkamer. plaatsen buitendeur en raam in achterbouw + vloeren. zolder : verplaatsen elektrische boiler 150 liter.

Bestaande douche deur wegnemen en nieuwe douchedeur plaatsen tussen 2 muren

Een degelijke douche (draai) deur plaatsen tussen 2 muren 86,7 cm breedte is de nis. (liefst draaideur). Met chromen afwerking.

Badkamer renovatie

Wij willen onze badkamer laten renoveren. De volgende werken moeten uitgevoerd worden: - Bad eruit en inloopdouche plaatsen. - Plaatsen van badmeubel met dubbele wastafel. - Vloeren en betegelen. - Tegels en vloer zijn er allemaal af. - Totale badkamer 8 m². Graag offerte voor deze werken.

Ombouwen droge kamer naar badkamer

Ombouwen kamer naar badkamer, uitbouw met veranda

Aanbouw langs buiten voor uitbreiding ...

Aanbouw langs buiten voor uitbreiding van badkamer en volledige renovatie van keuken alsook vernieuwing van dak.

Wij zijn begonnen met de ...

Wij zijn begonnen met de verbouwingswerken boven. Graag hadden wij een volledige badkamer laten plaatsen. (inloop douche, wc, en was tafel (geen bad). Ook tegels en verwarmings element moet geplaatst. Het is onder een schuindak dus als afwerking willen we ook wat ingebouwde planken Wat is al wel gedaan, isolatie en dakraam zijn geplaatst. Het is en kleine copacte badkamer.