Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nijlen:

Badkamermeubel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, ( al gekocht) inclusief afvoer en kranen opnieuw aansluiten.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Douche vergroten naar inloopdouche en wc verplaatsen tegels uitbreken en opnieuw bezetten en tegelen ook vloer vernieuwen Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer: 8,4 m².

Renovatie van de badkamer

Renovatie van de badkamer. - Wasmeubel met enkele wastafel. - Inloopdouche - Betegelen wand en vloer. - Belichting. - Plafonds. Behalve de verwarming. Adresgegevens geef ik mee aan de badkamer specialist.

Badkamer te vernieuwen

Vernieuwen van badkamer. Raam aan de smalle kant, over de hele lengte met de deur aansluitend in de hoek, op de korte zijde. Liefst een inloopdouche, ben al van leeftijd. De badkamer is alleen voor de grote slaapkamer ( ouderkamer). Toilet is nog in vraag, er is beneden en boven één .

Vernieuwing van badkamer

Het volledig vernieuwen van een kleine badkamer +-5 m² grondoppervlakte. Bad + wand, lavabo meubel + spiegel, vloertegels en gedeeltelijk muurtegels. Hangverwarming , nieuw plafond (spanplafond).

badkamer volledig verneiuwen ligbad ...

badkamer volledig verneiuwen ligbad badkamer meubel wc, leidingen aanpassen vloer en muurtegels vernieuwen wij zorgen voor de toestellen

totaale renovatie badkamer

totaale renovatie badkamer

plaatsing van schuifraam in een muur die ...

plaatsing van schuifraam in een muur die momenteel nog volledig toegemetst is en vervanging van plat dak. is nu golfplaat. Afbraak van bestaande garage