Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Puurs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Puurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Puurs of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Puurs die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Puurs:

Badkamer renoveren

Volledige badkamer renovatie met liefst glasplaten/acrylplaten. Duo wastafels grote spiegelkast, inloopdouche en whirpoolbad te voorzien. Ook tegelwerken uit te voeren. Badkamer van ongeveer 16 m².

Badkamer renoveren

Bad vervangen door inloopdouche, boilers 2 stuks 1verdiep hoger plaatsen. Alle leidingen zulle via een plint aan de zijkant moeten weg lopen . Vloer en plafond van houten constructie . Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Oppervlakte is 8 m².

Volledige renovatie badkamer: afbraak ...

Volledige renovatie badkamer: afbraak tegels, bad, WC, boiler,lavabo's en kast. Plaatsen nieuwe douche, WC, boiler en lavabo + kast. Muren betegelen en vloeren, evetueel vals plafond met ingewerkte spots. Wij zorgen zelf voor materiaal en toestellen.

Uitbreken van een muur om badkamer uit ...

Uitbreken van een muur om badkamer uit te breiden. vloer en tegelwerken, ideeen welkom.