Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Schilde:

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer afbreken 3 op 2,5 m² (oud bad, vloertegels, wandtegels, ...) en graag de nieuwe badkamer plaatsen.

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Ik wil onze badkamer graag laten verbouwen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 8,35 m². En zou moeten gebeuren met door ons voorzien materiaal (wastafel, douche - en kraanwerk, tegels) De verbouwing zou bestaan uit. - Leggen van leidingen, elektriciteit en loodgieterij - Plaatsen van tegels, vloer en muur - Plaatsen vals plafond en spots - Plaatsen van een wand die moet dienen als afscheiding van de inloopdouche - Plaatsen van een inloopdouche - Plaatsen van een wastafel/meubel - Plaatsen van ventilatie - Plaatsen van twee radiatoren

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer totaal laten renoveren. De vloertegels, tegels van de muur, plafond, inloopdouche,.. moeten allemaal gedaan worden, een totaalrenovatie dus. Het gaat om een badkamer van 3 x 4 m. De bestaande leidingen en afvoer zijn in orde en kunnen blijven.

Badkamer renovatie met inloopdouche

Ik wil mijn bestaande badkamer, daterend van 1985, vernieuwen. We denken aan het plaatsen van een inloopdouche, het herleggen van de leidingen, het plaatsen van een hang WC en het vervangen van 2 inbouw lavabo's door één grotere losstaande lavabo. Ongeveer 7.5 m².

Toilet volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman om een wc te renoveren. Parket moet eruit want begint schade te vertonen. Liefst beton plaatsen en betegelen. Ook moet er een nieuw toilet geplaatst worden.

Badkamer te renoveren

Te renoveren badkamer 4.5m op 4.5m met een deel onder schuin dak. Badkamer bestaat uit 2 wastafels - inloopdouche onder de schuining - toilet - infraroodcabine Er moet nieuwe vloer komen (mag hout of steenplaten zijn, en nieuwe wandbekleding)

Renoveren badkamer

Ik wil de badkamer renoveren. De badkamer is ongeveer 2.5 op 3 meter met een schuin dak. Plafond moet afgewerkt worden, sanitaire zaken en betegeling

Renoveren van badkamer

Bestaande badkamer te renoveren onder schuine wand. Er moet een douche bijkomen.

Vervanging ligbad door douchecabine

Uitbreken van bestaand ligbad en vervanging door een instapdouchecabine. Vloer- en muurbekleding eventueel aan te passen. Model van cabine te bespreken. Beschikbare oppervlakte : 0,79 x 1,89 m.

Bestaande badkamer herindelen( breedte ...

Bestaande badkamer herindelen( breedte 1,95 mt en diepte 4,00 mt )en douche toevoegen door het opzetten van 3 wandjes. waterleiding en afvoer herleggen. bestaande tegels verwijderen en vervangen.