Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Schoten:

Badkamer renoveren en vochtprobleem oplossen

Ik zit met een vocht probleem op de bovenste verdieping van het huis dus 2de verdieping er is door verwaarlozing doorheen de jaren heel wat schade en schimmelvorming . Het gaat over de badkamer vloer + de muren en bad zelf tegels en kraan + douche en over de 2 slaapkamers op 1 is er in het plafond vocht aanwezig en in een andere in de muur en de vloer , het kan zijn dat er nog meer vocht is maar dit is niet zichtbaar . Op de gelijksvloer in de keuken is er ook een vocht probleem geweest waardoor de kast onder de lavabo is beginnen schimmelen en dus versleten is .

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte van de badkamer is 3 meter op 2 meter. Wij zijn ondertussen 60+, bad wordt gebruikt als douche! Willen graag een inloopdouche, antislip tegels, oude tegeltjes moeten worden vervangen, vloer moet vernieuwd worden.

Volledige badkamer renovatie

Complete badkamerrenovatie. Uitbreken bestaande materialen (wanden en plafond zijn nu met plastic bekleed), kurken vloer en sanitair (bad, meubel met lavabo, toilet) Verwijderen bestaande (extra) gasverwarming, cv met radiator aanwezig Gewenst: ruime douche, nieuw badkamermeubel met lavabo, toilet (hang? ), tegels? Gyproc? Plafond? Oppervlakte van de badkamer :3,70 x 2,20 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te zien en advies te geven.

Renoveren van badkamer

Onze badkamer meet 2. 3 x 2. 6 meter. De vloer moet er uit voor rioolwerken, alle sanitaire aflopen moeten worden vernieuwd. Dit zal uitgevoerd worden door een gespecialiseerde (rioolwerken)aannemer. We willen echter de bestaand douche vervangen door een inloopdouche, en de WC (optioneel) door een hang WC. + het opnieuw vloeren en betegelen.

Douchecabine vervangen

Wij zoeken iemand die onze bestaande douchecabine kan vervangen en eventueel een handdoekdroger kan installeren in plaats van de huidige chauffage.

Renovatie van de badkamer

Prijsofferte: Badkamermeubel plaatsen + spiegel en verlichting, bad plaatsen, inloopdouche, muurtegels + vloer leggen (evt wc verplaatsen)

Plaatsen van volledige badkamer

We zitten met een schuine wand en 3 deuren in de badkamer.

Volledige badkamerrenovatie

Een volledige renovatie van de badkamer. Inloopdouche eventueel, of muurtje metsen met douche en schuifdeur. Wastafel enkele lavabo. Betegelen van de badkamer, vloeren... Ter plaatse komen kijken. ( vloer en tegels zijn al besteld )

Renoveren van badkamer

Bestaande douche en bad uitbreken. waterleiding en afvoer aanpassen. plaatsen inloopdouche, wc met maalder. 20 meter tegelen plaatsen kunnen op de oude geplakt worden. Het betegelen gebeurt aan de douche zijde.

Badkamer op maat - kleine zolderkamer

Op de zolderkamer dient een kleine ruimte te worden ingericht als badkamer. Ruimte is 1m90 op 2. 40 en het dak loopt er schuin af. Te installeren : wc, douche(klein bad? ), wasbak, elektriciteit, verluchting,... Goed inzicht/ervaring op inrichten compacte ruimte noodzakelijk. Na dze opdracht volgt mogelijk nog een ander badkamer inrichting