Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Turnhout:

Badkamer renoveren met materiaal van X20

Wij hebben een woning aangekocht waarvan de badkamer toe is aan vervanging de badkamer bevind zich op eerste verdieping ,de ruimte is 301 cm op 175 cm ong alles moet eruit want waar nu bad staat komen 2 kolomkasten en waar aansluiting is voor wasmachine zou inloop douche moeten komen, er is ook een wastafel voorzien en een radiator.er zijn plannen aanwezig. Ook zouden er 2 nieuwe toiletten geïnstalleerd moeten worden van staan naar hang.

Douchedeur plaatsen en betegeling

We willen voor onze open douche een douchedeur plaatsen. Er moet eerst een drempel betegeld worden en een herstelling langs de badrand. Tegels voorradig. Douchedeur: standaardmaat.

Vernieuwen toiletruimte

Een klein toilet verbouwen met een hangend inbouw toilet. Vloer en wand betegelen. Materiaal kopen we zelf aan.

Toilet renovatie uitvoeren

Afwerken deels geplaatste hangtoilet duofix reeds geplaatst maar niet goed gelukt. Ook hangtoilet volledig te plaatsen. Schilderklaar af te werken.

Leidingen trekken en tegelwerken uitvoeren in badkamer

In de badkamer van ongeveer 2 x 2 meter moet men nieuwe leidingen trekken. Hiernaast moet men ook tegelwerken uitvoeren, dit voor vloer en de muren. Graag had ik donkeren tegels in het midden van de vloer en dan wit tegen de zijkanten en de muren. Materiaal is nog niet aangekocht en kan door vakman gebeuren.

Badkamerrenovatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De douche van het huidig badkamertje is slecht gemaakt: geen tegels geplaatst, enkel (goedkopere) plaatjes gezet met als gevolg dat al het water ertussen sijpelt. Nog een gevolg is dat dit water voor schimmel en een vochtige muur gezorgd heeft in de ruimte ernaast. Graag willen we de ruimte ook groter maken, zodat we meer plaats hebben om ons om te kleden. Het toilet zouden we dan willen scheiden met een wand. We weten echter niet of er een deel van de muur uitgebroken mag worden (denkend aan steunbalk) en of er een steunbalk voorzien moet worden. De ruimte zouden we willen uitbreiden met 4 vierkante meter. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2,50m breed 1,20m diepte

Badkamer renoveren en betegelen

Betegelen en vloeren van de badkamer. Tegels in het bezit. Badkamermeubel plaatsen, Sanitair vernieuwen, Nieuwe vloer Oppervlakte : (Bij benadering) : 6 m op 4 m 10 minus 2 m 31 op 0,78 m.

Badkamer renoveren

Ik wil een ruimte ombouwen tot badkamer. Er is een toilet en watervoorziening. De badkamer is 3m bij 4m moet gevloerd worden en betegeld. Toilet, badkamermeubel met 2 waskommen, een inloopdouche en een ligbad moet erin geplaatst worden.

Badkamer afwerken

Afmaken badkamer, plaatsen gyproc , verhogen vloer en betegelen. Materiaal reeds in bezit.

Renovatie douche na lek

Na een waterlek in de douche (lekkende koppeling) zoeken we iemand die op heel korte termijn onze douche kan komen uitbreken (tegels, douchebak, deur, OSB, ... ) en volledig opnieuw kan dichtmaken en afwerken. Gelieve al het nodige materiaal mee in de offerte te voorzien. (voor de tegels kunnen we uiteraard zelf zorgen). Snelheid is pluspunt!