Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wommelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wommelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wommelgem:

Badkamerrenovatie uitvoeren

Nieuwe douche plaatsen. Rond bad en douche betegelen. Ook oude betegeling uitbreken. Eventueel ook de gehele badkamer betegelen want wegens vochtproblemen zijn er gebroken tegels en kapotte voegen. Eventueel nieuw lavabomeubel met dubbele wasbak plaatsen.

Badkamer renoveren

Volledige renovatie van de bestaande badkamer 10,90 m² met schuin dak. Badkamer bestaande uit bad, aparte douche, badkamermeubel 130 cm breedte met 2 lavabo's en 2 hangkasten en radiator. Ook elektriciteitswerken waaronder extra stopcontacten. Sanitair zelf aangekocht bij X2O.

Toiletruimte en badkamer renoveren

A) In een badkamer 2,80 (2,73 netto) m x 2,30 m. Gedeeltelijke functionele badkamerrenovatie zonder onnodig breekwerk met: 1)vervanging twee wasbekkens inclusief armaturen door ofwel: - twee nieuwe wasbekkens in witte kleur . - een gecombineerd dubbel wasbekken, eventueel ondersteund door kast volgens tekening in bijlage, in gelijkaardig materiaal als bestaande kastwand (combinatie lichte beuk-wit). 2) Vervanging WC door nieuwe kleur wit. 3) Renovatie met witte polyesterovertrek, of vervanging bad en douche, zonder armaturen, ofwel 1 op 1 ofwel door een combisysteem. Kleur wit. 4) herbetegeling vloer, eventueel ook gedeeltelijke verticale betegeling, zonder uitbreken van bestaand badkamermeubel. 5) plaatsing van een douchescherm van veiligheidsglas of polycarbonaat (vorm en syste

Badkamer renoveren na waterschade

Herstellen van de badkamer door waterschade. Er moet een totale renovatie gebeuren, dus muren, betegeling, leidingen,.. het hele project. Het gaat om een badkamer van 8 m². Afbraak huidige badkamer willen we ook laten doen en het materiaal voor de herstelling is nog niet aangekocht.

Badkamer verbouwen

Badkamer is op het eerste verdiep langs de straat kant en ze is 3 m. 20 op 2 m. 16 de hoogte is 2 m. 45. Er zou een inloop douche komen wc en badkamermeubel. Vloer en tegels plaatsen.

Renovatie van de badkamer

Graag gratis offerte wat renovatie zou kosten. Hebben lek gehad en moeten badkamermeubel renoveren en willen ineens inloopdouche van bad maken.Betegeling?

Opnieuw emailleren van bad en 2 lavabo's

De badkamer wordt gerenoveerd en ik had graag prijs gekregen voor het terug emailleren van mijn bad en 2 lavabo's. Het bad en de lavabo's zijn in perfecte staat maar de kleur moet wit worden. Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen. Het bad is 180 x 70 en de lavabo's hebben een doormeten van 50 cm.

Renovatie van badkamer

Bad uitbreken, inloopdouche plaatsen, WC verwijderen en plaatsing wasmachine + droogkast (wegwerken in kast). in een aprte ruimte naast de badkamer een WC plaatsen alsook betegeling leggen.

Renovatie van badkamer

Renovatie badkamer. Badkamer is 2m50 op 1m60. Alles eruit en nieuw erin, bad eruit, inloopdouche erin. Nieuwe betegeling en bevloering.