Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wuustwezel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wuustwezel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wuustwezel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wuustwezel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wuustwezel:

badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zouden een nieuwe moderne badkamer willen laten maken alsook een nieuwe kamer. Dus verlenging van leidingen en andere horen daar ook bij. In onze badkamer zouden wij graag een inloopdouche wastafel met dubbele spoelbak en een toilet zien. Mvg Oppervlakte: 5vierkante meter

Bad vervangen door inloopdouche

Ligbad vervangen door inloopdouche. Ook tegelwerken uitvoeren wellicht.

Douchecabine installeren

De badkamer is 3 m diep en 1 m breed Daarin een douchecabine van 1x1 plaatsen Eventueel aankopen via de vakman

Oude badkamer renoveren

Wij willen de badkamer van ons nieuw huis renoveren. Het gaat om een rechthoekige badkamer met deur op de lange kant op een meter van de rechterkant. Er moet een grote douche, ligbad ,wc en 2 lavabo's komen. De oppervlakte van de badkamer is 3 m op 4.20 m.

Badkamers verbouwen

Ik wil 2 badkamers laten verbouwen. De 1ste badkamer is 3 x 3,5 en de tweede badkamer is 2 x 4,5. Er moet in beide badkamers een inloopdouche, badkamermeubel met spiegelkast erboven met twee wastafels geïnstalleerd worden. In één badkamer ook een hangtoilet. Beide badkamers moeten ook betegeld worden en nieuwe vloer worden gelegd.

Plaatsen Lafiness / vistelle douchewanden

Ik zoek een installateur die 2 douchewanden Lafinesse van Vistelle kan plaatsen in een douchecel op bestaande betegeling. Nog niks is besteld.

Volledige renovatie van 2 badkamers

Volledige renovatie van 2 badkamers: - 1 kleine douchekamer (douche + dubbele lavabo + verwarming + betegeling ) +/- 6 m² (2 m x 3 m) - 1 grotere badkamer onder schuin dak : (douche + (indien mogelijk) ligbad + dubbele lavabo + verwarming + betegeling) +/- 10 m² (3 m x 3,5 m ) Afbreken : zelf. Ter plaatse komen kijken.

Vernieuwen van badkamer

Badkamer volledig renoveren. Oppervlakte ? . Douche te vernieuwen, nieuwe wasbak en betegeling.

Vernieuwen van badkamer

Vernieuwen van badkamer. Alles eruit halen en renoveren. leidingen zijn aanwezig. Bad en inloopdouche lavabo-meubel en toilet. Ook bevloering en betegeling. Badkamer is ongeveer 12m².

Wij wonen in een houten chalet en hebben ...

Wij wonen in een houten chalet en hebben door een lek in de badkamer natte muren. We willen deze volledig vernieuwen (gyproc), alsook de vloern het plafond en de badkamer zelf.