Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Brussel.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van badkamer, oude badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer volledig renoveren, complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, badkamer, badkamer renoveren, complete badkamerrenovatie uitvoeren, renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, totale badkamerrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Brussel:

donderdag 9 november 2017

Complete badkamer renovatie

Het gaat om een volledige badkamerrenovatie, waarbij het bestaande sanitair en de bestaande betegeling moet weggehaald worden en verplaatst door nieuw sanitair (toilet, inloopdouche, wasbakken) en nieuw pleisterwerk en verf, tegels en plafond. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Oppervlakte is ongeveer 6 m².
zondag 3 september 2017

Installeren van douche en extra badkamer

Loodgieter om onze douche te herstellen ( lekkage wand en kapotte thermostatische kraan), vervangen van kraan aan losstaand bad en keuken en check van enkele van onze chauffages. Daarnaast willen we ook een tweede badkamer installeren in een ruimte die nog helemaal ingericht dient te worden.
maandag 7 augustus 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil ons bad laten vervangen door een inloopdouche en het verwarmingselement laten vervangen. De leidingen worden ook best eens nagekeken. De badkamer is ongeveer 2 op 2 meter.
maandag 24 juli 2017

Bad opnieuw emailleren

Graag hadden wij ons oude vrijstaand bad (op pootjes) laten her- emailleren.
donderdag 29 juni 2017

Complete badkamerrenovatie

De badkamer van plaats veranderen naar andere ruimte verplaatsen. Volledige installatie alles meubelen , inloopdouche en bad. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 11 juni 2017

Emailleren van vrijstaand loden bad op pootjes

Emailleren van losstaand loden bad op pootjes (15 jaar geleden reeds herwerkt, dus nog in vrij goede staat).
zondag 14 mei 2017

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur
dinsdag 9 mei 2017

Bad vervangen

Het huidig bad zou getransformeerd moeten worden naar een douche. Met een douchebak van 180 cm.
maandag 8 mei 2017

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

We willen onze badkamer (ca. 3,4 m op 1,65 m) volledig renoveren. Bad vervangen door een inloopdouche, badkamermeubels vervangen, nieuwe vloer, nieuwe tegels, nieuw plafond met inbouwspots. Enkel toilet hoeft niet te worden vervangen. Ook het ventilatiesysteem is aan vervanging toe (onze badkamer heeft geen raam).
zondag 7 mei 2017

Vernieuwen en renoveren toiletruimte

Ik wil twee toiletten volledig renoveren. Dit houdt in twee toiletten vervangen, twee wastafels vervangen, vloer vervangen, aanleg ventilatie, vloer en wanden hertegelen, plafondverlichting aanleggen, en (mogelijk) vervanging van een van de muren.
donderdag 16 februari 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het toilet afzonderen van het geheel, en de afwerking vooral in natuursteen. Een bad en douche plaatsen, en een wastafel met 1 lavabo. Leidingen al bestaande in huidige badkamer.
dinsdag 17 januari 2017

Salle de douche à l'italienne + carreleur

Je souhaiterais obtaenir un devis pour : décoller ancien carrelage + nouvelle pose installation d'un caniveau de douche couler nouvelle chappe en béton 3M50 (a été mal faite par d'autres ouvriers) + placement hydrolisation carrelage au sol de la sdd et devant là où se trouve une armoire avec lavabo intégré 3 M2 carrelage au mur 15 M2 placement nouvelle douche j'ai une paroi de douche en verre à déplacert placement d'un ventilateur placement d'une prise et interrupteur WC : couler chappe béton + carrelage au sol 1M50 e: t plaintes Couloir et cuisine couler chappe en béton 15 M2 + pose carrelage slol 15M2 + plaintes placer carrelage blanc 2 M2 ( en ma possession ) sur mur au-dessus de l'évier rehausser 3 meubles de cuisine afin d'y placer une hotte conden
dinsdag 20 december 2016

Plaatsen nieuwe badkamermeubel en vloer

De badkamer en toilet is aan een renovatie toe en zouden graag de vloer en het badkamermeubel vervangen. - vloer (badkamer & toilet): betegelen 5m² - plaatsen plinten en lat vloerovergang. Momenteel ligt er een linoleum, dus geen afbraakwerken nodig. - plaatsen badkamermeubel (onderkast, lavabo en spiegelkast) - momenteel staat er een simpele lavabo - geen afbraakwerken nodig. - De muurtegels wil ik behouden, enige voorzichtigheid vereist om deze niet te beschadigen. - Maken en plaatsen van houten afschermkast over huidige (oude) chauffage om deze te verbergen - inclusief gleufjes om handdoeken over te hangen. Indicatie van uur en totaalprijs inclusief transport Materiaal: Tegels, badkamermeubel, schakelaars, plinten & vloerovergangsplinten etc wordt voor gezorgd
donderdag 29 september 2016

Badkamer aanleggen

Ik wil een badkamer aanleggen, waarbij de leidingen moeten doorgetrokken worden over een lengte van ongeveer 3. 5 meter. En dit voor een douche/bad, pompbak, WC, verwarming en de aansluiting voor een wasmachine, evenals de afvoer. De badkamer is ongeveer 3X3 en behoeft een douche, pompbak en wc.
maandag 5 september 2016

Badkamer renovatie

Prijsofferte voor renovatie badkamer: Volledig vloeren en betegelen, sanitair vervangen, inloopdouche.
donderdag 28 juli 2016

Gedeeltelijke renovatie badkamer

Badkamer op 1ste verdiep van een rijwoning bouwjaar 1930. Losstaand bad en aparte doucheruimte. Houten vloer steunend op houten balken. Werken: (1) Afbraak gyproc-wand op de lengte van het bad, nazicht leidingen, plaatsen van een nieuwe kraan, vernieuwing bekisting rond de afvoer (grond), pleisteren van de muur, gedeeltelijke betegeling (1,5m hoog); (2) Douchebak weghalen en nieuwe plaatsen, met speciale aandacht voor het vermijden van lekken aan de zijkant (eventueel met opstaande plastiekwand – suggesties welkom! ); (3) Vervanging douchekraan en installatie regendouche. De huidige problemen situeren zich vooral aan de douchebak, die slecht aansluit aan de muur, waardoor er water doorlekt. Efficiënte oplossing gezocht.
donderdag 7 juli 2016

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn 1,63 m op 1,43 m. In de badkamer moet een wc, badkamermeubel, douche en nieuwe betegeling komen. Enkel oppervlakkige vernieuwing, geen nieuwe leiding of dergelijke.
maandag 23 mei 2016

Opfrissen badkamer

Ik zoek een loodgieter die de tegelvoegen in de douche wil vervangen. De silicone voegen rond de douche, het bad en tussen muur en vloer moeten worden vervangen. De bestaande badkraan moet worden verlengd zodat de waterstraal niet meer op de bad rand loopt.
zaterdag 9 april 2016

Vernieuwen van oude badkamer

Badkamer specialist voor volledige vernieuwing: Oude badkamer in een appartement volledig te vernieuwen.
dinsdag 15 maart 2016

Volledige badkamerrenovatie met inloopdouche

Betreft een renovatie; badkamer (211 cm x 134 cm) Hier wil ik een nieuwe inloopdouche, wc, enkele wastafel, tegelwerk afbraak en afvoer etc.
dinsdag 2 februari 2016

Complete renovatie badkamer

Complete renovatie van een badkamer: bad, douche, enkele lavabo, badkamermeubel, nieuwe vloerbekleding (bamboe? ), nieuwe betegeling en plafond. Afmeting: 2,5 m op 3,5m
woensdag 30 september 2015

Verbouwen van badkamer

Verbouwen badkamer van 3m x 1,50 m. Nieuwe douche nodig + nieuwe badkamermeubelen en wc
dinsdag 29 september 2015

Vernieuwing huidige badkamer

We zouden onze huidige badkamer die momenteel voorzien is met een bad en badkamer meubel willen vernieuwen door een inloopdouche en badkamer meubel. We hebben al een keuze van het materiaal gedaan bij Facq maar dat is vrijblijvend.
zondag 13 september 2015

Reparatie vanwege kalk

Een mengkraan merk RITMONIO, type Ø 35 mengt niet meer (verkalking, vermoedelijk) en een hangtoilet GEBERIT blijft lopen (waarschijnlijk ook verkalking). Binnenwerk moet ontkalkt worden, of vervangen?
woensdag 29 juli 2015

Plaatsen van douchedeur

Ik zou graag een glazen douchedeur plaatsen in mijn douche die volledig is bezet met tegels. De ingang naar cabine is in soort bleke marmer (lijkt op deuropening) van 595 mm breed en 1800 mm hoog. Wat kost het voor aankoop en vooral plaatsing van deur?

Partners

Partners van Casius