Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Brussel:

zaterdag 10 november 2018

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zouden onze badkamer van ongeveer 12 m² volledig willen laten renoveren. We zouden het bad en het badkamermeubel met lavabo's willen laten vervangen door een nieuw vrijstaand en nieuw badkamermeubel met lavabo's. Verder is er reeds een soort inloopdouche door een muurwand, dit willen wij laten betegelen en er een regendouche van maken. Men moet naast de vloer van de inloopdouche ook de hele badkamervloer betegelen, momenteel bezet in vinyl.
zaterdag 2 juni 2018

Badkamer compleet renoveren

Ik wil mijn badkamer volledig laten renoveren: - Oude badkamer volledig renoveren - Bad + 2 lavabo's moeten verwijderd worden - Geen bad meer, in de plaats inloopdouche met volledig glazen wand - Keramische tegels - Eventueel vloerverwarming - Nieuwe lavabo + meubel - Afmeting badkamer is 182 x 220 - Toilet is apart en moet niet vervangen worden.
dinsdag 29 mei 2018

Renoveren van 8 sanitaire ruimtes

Het vernieuwen van 8 sanitaire ruimtes in een bedrijf. Opnieuw betegelen, nieuwe spoelbakken, wc, verlichting. Indeling blijft zoals deze is.
dinsdag 8 mei 2018

Verbouwing keuken en toilet afmaken

Ik zou graag de volgende werken willen laten uitvoeren: Begelen keuken en toilet opp 25m² Plaatsen van een nieuwe toilet aan te kopen via de vakman Plaatsen lavabo in het toilet aan te kopen via de vakman +leiding aanleggen Uitbraak deur aan het toilet Verfklaar maken van de muren 3m² Ventilatiesysteem toilet Paatsing kleine boiler in de keuken , nieuwe kleine boiler voor de afwas. Plaatsen boiler in de badkamer, de huidige verwijderen en nieuwe plaatsen.
donderdag 1 februari 2018

Badkamer maken van zolderverdieping

Ik wil een nieuwe badkamer laten installeren onder het dak: tegels,toilet,douche,wasbak,verluchting, nieuwe leidingen en afvoer. Oppervlakte: 3m op 2m
maandag 22 januari 2018

Badkamer renoveren

Een totaalrenovatie van de badkamer (10m²). : Een nieuw bad met douche ,een nieuwe WC en een nieuwe boiler plaatsen. Nieuwe vloer en betegling.
zondag 21 januari 2018

Badkamer renoveren

Installatie aangekochte inloopdouche, douchewand en betegeling van douchecel. Lek in badkamer is reeds hersteld.
maandag 1 januari 2018

Badkamer renoveren

Ik wil graag een oude badkamer renoveren van 9 m². Er moeten nieuwe tegels, nieuwe wanden en een nieuw plafond geplaatst worden. We willen graag een inloopdouche (of iets dat er op lijkt), 1 wasbak en toilet in de ruimte.
woensdag 27 december 2017

Badkamer renoveren

Gesloopte badkamer volledig vernieuwen. Circa 9m2 . Zowel loodgieterij vervangen (en in muur steken) als volledige afwerking voorzien. Bad + inloopdouche + wc + grote lavabo aankopen in onderleg + installeren. Vloertegels leggen : al aangekocht Muurtegels op sommige plaatsen ook (reeds aangekocht).
donderdag 9 november 2017

Complete badkamer renovatie

Het gaat om een volledige badkamerrenovatie, waarbij het bestaande sanitair en de bestaande betegeling moet weggehaald worden en verplaatst door nieuw sanitair (toilet, inloopdouche, wasbakken) en nieuw pleisterwerk en verf, tegels en plafond. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Oppervlakte is ongeveer 6 m².
zondag 3 september 2017

Installeren van douche en extra badkamer

Loodgieter om onze douche te herstellen ( lekkage wand en kapotte thermostatische kraan), vervangen van kraan aan losstaand bad en keuken en check van enkele van onze chauffages. Daarnaast willen we ook een tweede badkamer installeren in een ruimte die nog helemaal ingericht dient te worden.
maandag 7 augustus 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil ons bad laten vervangen door een inloopdouche en het verwarmingselement laten vervangen. De leidingen worden ook best eens nagekeken. De badkamer is ongeveer 2 op 2 meter.
maandag 24 juli 2017

Bad opnieuw emailleren

Graag hadden wij ons oude vrijstaand bad (op pootjes) laten her- emailleren.
donderdag 29 juni 2017

Complete badkamerrenovatie

De badkamer van plaats veranderen naar andere ruimte verplaatsen. Volledige installatie alles meubelen , inloopdouche en bad. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 11 juni 2017

Emailleren van vrijstaand loden bad op pootjes

Emailleren van losstaand loden bad op pootjes (15 jaar geleden reeds herwerkt, dus nog in vrij goede staat).
zondag 14 mei 2017

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur
dinsdag 9 mei 2017

Bad vervangen

Het huidig bad zou getransformeerd moeten worden naar een douche. Met een douchebak van 180 cm.
maandag 8 mei 2017

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

We willen onze badkamer (ca. 3,4 m op 1,65 m) volledig renoveren. Bad vervangen door een inloopdouche, badkamermeubels vervangen, nieuwe vloer, nieuwe tegels, nieuw plafond met inbouwspots. Enkel toilet hoeft niet te worden vervangen. Ook het ventilatiesysteem is aan vervanging toe (onze badkamer heeft geen raam).
zondag 7 mei 2017

Vernieuwen en renoveren toiletruimte

Ik wil twee toiletten volledig renoveren. Dit houdt in twee toiletten vervangen, twee wastafels vervangen, vloer vervangen, aanleg ventilatie, vloer en wanden hertegelen, plafondverlichting aanleggen, en (mogelijk) vervanging van een van de muren.
donderdag 16 februari 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het toilet afzonderen van het geheel, en de afwerking vooral in natuursteen. Een bad en douche plaatsen, en een wastafel met 1 lavabo. Leidingen al bestaande in huidige badkamer.
dinsdag 17 januari 2017

Salle de douche à l'italienne + carreleur

Je souhaiterais obtaenir un devis pour : décoller ancien carrelage + nouvelle pose installation d'un caniveau de douche couler nouvelle chappe en béton 3M50 (a été mal faite par d'autres ouvriers) + placement hydrolisation carrelage au sol de la sdd et devant là où se trouve une armoire avec lavabo intégré 3 M2 carrelage au mur 15 M2 placement nouvelle douche j'ai une paroi de douche en verre à déplacert placement d'un ventilateur placement d'une prise et interrupteur WC : couler chappe béton + carrelage au sol 1M50 e: t plaintes Couloir et cuisine couler chappe en béton 15 M2 + pose carrelage slol 15M2 + plaintes placer carrelage blanc 2 M2 ( en ma possession ) sur mur au-dessus de l'évier rehausser 3 meubles de cuisine afin d'y placer une hotte conden
dinsdag 20 december 2016

Plaatsen nieuwe badkamermeubel en vloer

De badkamer en toilet is aan een renovatie toe en zouden graag de vloer en het badkamermeubel vervangen. - vloer (badkamer & toilet): betegelen 5m² - plaatsen plinten en lat vloerovergang. Momenteel ligt er een linoleum, dus geen afbraakwerken nodig. - plaatsen badkamermeubel (onderkast, lavabo en spiegelkast) - momenteel staat er een simpele lavabo - geen afbraakwerken nodig. - De muurtegels wil ik behouden, enige voorzichtigheid vereist om deze niet te beschadigen. - Maken en plaatsen van houten afschermkast over huidige (oude) chauffage om deze te verbergen - inclusief gleufjes om handdoeken over te hangen. Indicatie van uur en totaalprijs inclusief transport Materiaal: Tegels, badkamermeubel, schakelaars, plinten & vloerovergangsplinten etc wordt voor gezorgd
donderdag 29 september 2016

Badkamer aanleggen

Ik wil een badkamer aanleggen, waarbij de leidingen moeten doorgetrokken worden over een lengte van ongeveer 3. 5 meter. En dit voor een douche/bad, pompbak, WC, verwarming en de aansluiting voor een wasmachine, evenals de afvoer. De badkamer is ongeveer 3X3 en behoeft een douche, pompbak en wc.
maandag 5 september 2016

Badkamer renovatie

Prijsofferte voor renovatie badkamer: Volledig vloeren en betegelen, sanitair vervangen, inloopdouche.
donderdag 28 juli 2016

Gedeeltelijke renovatie badkamer

Badkamer op 1ste verdiep van een rijwoning bouwjaar 1930. Losstaand bad en aparte doucheruimte. Houten vloer steunend op houten balken. Werken: (1) Afbraak gyproc-wand op de lengte van het bad, nazicht leidingen, plaatsen van een nieuwe kraan, vernieuwing bekisting rond de afvoer (grond), pleisteren van de muur, gedeeltelijke betegeling (1,5m hoog); (2) Douchebak weghalen en nieuwe plaatsen, met speciale aandacht voor het vermijden van lekken aan de zijkant (eventueel met opstaande plastiekwand – suggesties welkom! ); (3) Vervanging douchekraan en installatie regendouche. De huidige problemen situeren zich vooral aan de douchebak, die slecht aansluit aan de muur, waardoor er water doorlekt. Efficiënte oplossing gezocht.

Partners

Partners van Casius