Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Brussel:

Sanitaire werken uitvoeren

Vervangen wc, kranen, badwand uitbreken. Nieuwe plaatsen. Enkel montagewerk, materiaal zal zelf aangekocht worden eventueel ook plaatsen van nieuwe badmeubels

Badkamer renoveren

Bad moet inloopdouche worden. Lavabo's moeten vervangen worden. Kasten boven en onder lavabo plaatsen. Grote ingebouwde kast maken waarin o.a. wasmachine in kan.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer is 2.20 m x 2.51 men moet volledig gerenoveerd worden. Uitbreken bestaande tegels voor 17 m², bad, douche en toilet. Bestaande chauffage en leidingen voor douche verplaatsen. Leiding nieuw badkamermeubel verplaatsen. Nieuwe tegels plaatsen. Inloopdouche en opbouwdouchekraan plaatsen. Badkamermeubel plaatsen.

Installeren douchekuip

Ik zou graag een douchekuip willen installeren. Momenteel is er een inloopdouche met tegels.

Kindertoiletten installeren

Voor onze nieuwe locatie van onze kinderopvang (Brussel) zouden we 2 kindertoiletten willen bijbouwen. Hiervoor zoeken we een aannemer die dit van A tot Z kan uitvoeren. Met name voorzien van materiaal, aansluiting, afwerking

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zouden onze badkamer van ongeveer 12 m² volledig willen laten renoveren. We zouden het bad en het badkamermeubel met lavabo's willen laten vervangen door een nieuw vrijstaand en nieuw badkamermeubel met lavabo's. Verder is er reeds een soort inloopdouche door een muurwand, dit willen wij laten betegelen en er een regendouche van maken. Men moet naast de vloer van de inloopdouche ook de hele badkamervloer betegelen, momenteel bezet in vinyl.

Renoveren van 8 sanitaire ruimtes

Het vernieuwen van 8 sanitaire ruimtes in een bedrijf. Opnieuw betegelen, nieuwe spoelbakken, wc, verlichting. Indeling blijft zoals deze is.

Badkamer renoveren

Een totaalrenovatie van de badkamer (10m²). : Een nieuw bad met douche ,een nieuwe WC en een nieuwe boiler plaatsen. Nieuwe vloer en betegling.

Badkamer renoveren

Gesloopte badkamer volledig vernieuwen. Circa 9m2 . Zowel loodgieterij vervangen (en in muur steken) als volledige afwerking voorzien. Bad + inloopdouche + wc + grote lavabo aankopen in onderleg + installeren. Vloertegels leggen : al aangekocht Muurtegels op sommige plaatsen ook (reeds aangekocht).

Complete badkamer renovatie

Het gaat om een volledige badkamerrenovatie, waarbij het bestaande sanitair en de bestaande betegeling moet weggehaald worden en verplaatst door nieuw sanitair (toilet, inloopdouche, wasbakken) en nieuw pleisterwerk en verf, tegels en plafond. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Oppervlakte is ongeveer 6 m².