Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer met twee baden, hangtoiletten, inloopdouches installeren :

Badkamer met twee baden, hangtoiletten, inloopdouches installeren

Badkamer: Sanitair 2 badkamers op verdiep. Sanitair 2 hang wc (gelijkvloers en verdiep) inclusief voorziening voor kleine lavabo installeren. Installeren van 2 baden (in badkamer) (kan een verschillend model zijn) (zie ook hieronder keuze producten) Installeren van 2 inloopdouches (badkamer en wasplaats) (kan een verschillend model zijn) (zie ook hieronder keuze producten) voorziening toevoer sanitair Wasplaats (naast uitstort gootsteen) en de wasmachine rechts ervan voorziening water toe/afvoer keuken (afwasmachine en spoelbak) aparte voorziening voor buitenkraan langs garage deuruitgang apart.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Deux-Acren (Henegouwen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer met twee baden, hangtoiletten, inloopdouches installeren uit heel België:

een rustieke halfopen bebouwing met ...

een rustieke halfopen bebouwing met dakgoothoogte van 4m waarin beneden een bureau en ruime berging aanwezig zijn, een echte leefkeuken(keuken en eetkamer in 1) en ruime zitkamer, die beiden baden in het licht. Boven twee grote kinderkamers, een ruime badkamer en iets minder grote slaapkamers voor ons + dressing die ook uitkomt in de badkamer. In de dressing komt ook een luik voor een kleine zolder. De tuin is zuid-westelijk georienteerd en naast het huis komt een carpoort.