Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
53 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

dinsdag 2 april 2019

Douche bekleden met polyester

wij willen een betegelde douche laten in kleden met polyester . Drie wanden , 1glazen deur .
zaterdag 2 maart 2019

Badkamermeubels installeren

Installatie/aansluiting van douchebak in composiet van 90x160 cm. Ook plaatsen en aansluiten van ligbad. Ophangen en aansluiten van badkamermeubel met tablet en spiegel. Alle materiaal heb ik reeds in mijn bezit.
maandag 25 februari 2019

Douche renoveren

Nieuwe douchebak en wand van acryl laten plaatsen,kraan en douchedeur herbruiken. Nu hebben wij tegels en vochtprobleem !
woensdag 20 februari 2019

Badkamerverbouwing uitvoeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 3m op 2m. In de badkamer moet komen : inloop/lage instap douche en badmeubel. Het hangend toilet en de badkamerradiator wil ik laten staan. Wanden (22,5m2) en vloer (6m2) betegelen met 30 cm x 60cm tegels.
maandag 18 februari 2019

Oude douche vervangen door nieuwe douche

Oude douche vervangen te vervangen door cabinedouche.
maandag 11 februari 2019

Badkamer heropbouwen

Kleine badkamer 1,80 op 2,20 m, hoogte 2,30. Oude vloer en pleisterwerk van de muren zijn al uitgekapt. We willen staande wc, lavabo met 2 lades en een inloopdouche 145 x 90 cm met een zijwand van mat glas. Muren willen we volledig met trespa platen afgewerkt te zijn tot aan de plafond. Op de vloer tegels die op laminaat lijken.
zondag 10 februari 2019

Badkamer renoveren

Uitbreken van bestaande vloertegels, plaatsen van nieuwe vloertegels (oppervlakte ongeveer 10 m2) en plaatsen van wandtegels (ongeveer 40 m2). Vervangen van eenpersoons ligbad, toilet en wastafel (lavabo) door een nieuw éénpersoons ligbad, hangtoilet en wastafel. Plaatsen van een bijkomende inloopdouche. Daarnaast bijkomende kranen (warm/koud) voor douche, wastafel en bad. En als slot het plaatsen van een handdoekradiator en een badkamerkast (hoogte: 270 cm - breedte: 130 cm - diepte: 130 cm). Aankoop materiaal + plaatsing.
zondag 3 februari 2019

Bad en douchebak in de vloer inbouwen

Het bad staat al en is aangesloten. Allleen de afwerking moet nog gedaan worden. Tegelen gaan we zelf doen. De douchebak willen we graag in de vloer inbouwen. Het moet of in de huidige vloer of in een verhoging als het niet kan in de huidige vloer.
zaterdag 2 februari 2019

Badkamer renoveren

Nu aanwezig badkamer van 2x2, muur moet uitgebroken en badkamer word dan 2x4, nieuwe muur geplaatst, oude tegels van de muur, oude vloer uitbreken, nieuwe leidingen van water en elektriciteit, nieuw gyproc plafond met verlichting, betegelen in douche en boven lavabo, verder muren stukken om te kunnen verven, nieuwe vloer en plaatsing van de badkamermeubels (reeds aanwezig). Uitbreken, puin afvoeren, nieuwe muur en plafond en schilderwerken zouden we eventueel zelf doen.
zaterdag 19 januari 2019

Badkamer installeren

Wij willen graag onze badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is 5m x 4m. In de badkamer moeten 2 lavabo's komen, een vrijstaand ligbad en een ruime inloopdouche. De wanden en vloer moeten bekleed worden met tegels 30 x 60 cm.