Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
51 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

woensdag 8 augustus 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche zetten

Wij willen onze badkamer uitbreiden en volledig renoveren. Er moeten nieuwe leidingen gelegd worden, een nieuw bad, nieuwe wc en nieuwe lavabo. Leidingen en afvoer voor inloopdouche + aansluiting en afvoer voor wasmachine. Tegels zetten we zelf. Sanitair gaan we zelf aankopen.
woensdag 8 augustus 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van a tot z vernieuwen. Badkamer van 30 m². Nieuwe vloer, nieuwe chape leggen. Betegeling te vernieuwen en aanpassen loodgieterij alsook electriciteit. Nieuwe inloopdouche, bad , lavabomeubel installeren.
donderdag 2 augustus 2018

Volledige renovatie van badkamer met inloopdouche en bad

Compleet badkamer aanmaken is een ruimte waar momenteel niks staat is een volledige lege ruimte (3,3 m x 3,7 m): Badkamer met bad en inloopdouche, dubbele wastafel, en andere badkamer meubelen. Verlichting. Leidingen trekken. Afvoer. Plaatsen van de badkamermeubelen. Betegelen en bevloeren. Volledige afwerking van de badkamer.
maandag 23 juli 2018

Toiletruimte renoveren

Graag de toiletruimte betegelen vloer en wanden. Hef plaatsen van een toiletpot en een fonteintje. Na lekkage van de vorige is de ruimte al totaal leeg gemaakt. Alle leidingen zijn aanwezig.
woensdag 4 juli 2018

Renovatie badkamer met inloopdouche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is 3m20 op 2m70. Hierin wil ik een inloopdouche, toilet en wastafel. Daarna betegeling van het resterende oppervlak. Er zullen ook aanpassingen van de afvoer moeten gebeuren. In appartement.
woensdag 13 juni 2018

Douche vervangen naar inloopdouche

Van een gewone douche een inloopdouche maken met glas 1 m 70.
maandag 21 mei 2018

Badkamer vernieuwen

Ik wil een inloopdouche. Nieuw toilet. Nieuw badkamermeubel. Eventueel nieuwe tegels. Allemaal aan te kopen door de vakman. 3m lang op 2,40m breed.
donderdag 3 mei 2018

Badkamer bekleden met polyester

Wij zijn bezig met een verbouwing en denken er aan om onze 2 de badkamer te bekleden met polyester. Zowel de vloer als de douche. Maar dit enkel alleen als vloerverwarming mogelijk is... ? In combinatie met vloerverwarming.
woensdag 2 mei 2018

Strakke badkamer plaatsen

Onze huidige badkamer ruimte is nog ruwbouw. We hebben alle afmetingen en willen tips + uitvoering van strakke, tijdloze moderne badkamer. Graag een vakman die komt kijken voor meer advies rond nieuwe badkamer.
dinsdag 3 april 2018

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 2.40 m op 1.80 m. Ik wil graag een inloopdouche. Zou ook graag een radiator om handdoeken te drogen laten installeren.
dinsdag 20 februari 2018

Badkamer renoveren

Vloer, plafond, muren betegelen, inloopdouche en lavabomeubel, geen toilet, geen bad. Oppervlakte 4m 40 Lang en 2 m Br.
zondag 11 februari 2018

Badkamermeubel opnieuw bekleden

Ik wil graag de deuren van mijn badkamermeubel opnieuw laten bekleden. Materiaal en dergelijke bespreek ik met de vakman.
vrijdag 9 februari 2018

Volledige badkamer renovatie

De afmeting van de badkamer is 2. 53 m op 2. 40m. Ik wil een inloopdouche met douchebak 80 cm op 120 cm met acrylplaten en glazen wand. En een ligbad 160 cm op 80cm.
donderdag 8 februari 2018

Volledig nieuwe badkamer plaatsen

Ik ben opzoek naar een firma die bij ons een badkamer kan komen plaatsen. Het betreft een badkamer van 12 m². In de badkamer zou een (inloop)douche, badkamer meubel met dubbel wasbak, apart toilet, voldoende opbergmogelijkheden en een voor ons wasmachine en droogkast moeten komen. De vloer zou met laminaat voorzien worden.
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamer renoveren in woning. Materiaal nog niet gekozen. Inloopdouche, bad , badkamermeubel. bevloering en betegeling. De oppervlakte is 16 m².
donderdag 25 januari 2018

Douchebak vervangen

We hebben een douchebak 1 x 1 m gemonteerd staan op een houten verdiepingsvloer. Deze is echter fout geïnstalleerd en moet afgebroken worden. We zoeken iemand die de douchebak opnieuw kan neerzetten op een solide ondergrond en deze opnieuw kan aansluiten en betegelen/kitten.
woensdag 24 januari 2018

Ligbad en douche vervangen door inloopdouche

Ik wil mijn badkamer laten aanpassen aan mijn huidig rolstoel gebonden zijn. De badkamer is ca 280 x 285. Een kant omvat douche/ligbad. Aan de andere kant staat een badkamermeubel met 1 lavabo en er staat ook een WC. Ik wil graag de douche en het bad vervangen door een in-rij-douche met een droge ingang om daar over te stappen naar een rijdende douchestoel die ik al heb. Eventueel het badkamermeubel vervangen door een lavabo die ik kan gebruiken. Denkend aan water lijkt mij douche-gedeelte uit één stuk aangewezen. Het is een nieuwbouwhuis en de huidige leidingen kunnen dienen. Ook de douche-kop kan geschikt blijken/blijven. Een bidet is een wens maar geen must.
zondag 21 januari 2018

Complete badkamer vernieuwen

Wij willen een volledige nieuwe badkamer installeren in eenn woning. Zowel de vloerbetegeling als de muurbetegeling. 2 wasbakken een inloopdouche en bad. Wij houden van de landelijke stijl maar ook modern. Oppervlakte : 4 op 4 m i
woensdag 10 januari 2018

Badkamer plaatsen in leegstaande kamer

Momenteel is dit een leegstaande slaapkamer. Sanitair vernieuwen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer leggen. Leidingen doortrekken vanonder. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 9m²
zaterdag 6 januari 2018

Omvormen kamer tot badkamer

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken. De afmetingen zijn +- 3m /3m. De kamer bevindt zich boven de garage waar de meeste water- en warmtepijpen zijn. Ik zou graag in de badkamer een bad willen hebben, een douche en badkamermeubilair en een Wc . Als mijn budget toestaan ook vloerverwarming.
maandag 18 december 2017

Afvoerbuizen herleggen en vloer openbreken

Douchebak er ligt afvoer, die ligt er verkeerd in dus afvoerbuizen herleggen. Vloer open breken, afvoer herleggen, en terug afwerken.
vrijdag 24 november 2017

Inloopdouche of douchebak plaatsen

Inloopdouche heeft een lek, is stuk. Nieuwe inloopdouche of douchebak. De oppervlakte van de badkamer 9 m².
dinsdag 21 november 2017

Plaatsen acrylwand aan douche

Plaatsen van acrylwanden in een bestaande douche. Hoogglans acryl wit, 5 mm dik Afmetingen :2 x 93,5 breed en 185 hoog; 1 x 94 breed en 185 oog
woensdag 15 november 2017

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van onze badkamer . De ruimte van de badkamer is 16 vierkante meter . We hadden in deze graag plaats voorzien voor een bad (eivormig design) een douche . Dubbele lavabo met kasten en spiegels . Een toilet + kosten van de aansluiting hiervan op het waternetwerk/afvoer.
maandag 6 november 2017

Vakman nodig voor complete badkamer renovatie

Volledige vernieuwing van ligbad (170 x 75), hang wc, douche (100 x 120), en wastafelmeubel. Geen verplaatsingen leidingen nodig. Vernieuwing vloertegels (10 m²) en wandtegels (320 m²). De oppervlakte is ongeveer 10 m². Graag snel de werken kunnen uitvoeren.

Partners

Partners van Casius