Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
56 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

zondag 2 december 2018

Badkamer compleet vernieuwen

Op zoek naar een vadkman om een complete badkamerrenovatie uit te voeren. Wij hebben reeds een badkamer besteld bij X2O. Bad, douche , meubel met lavabo en wc ophangen. Oppervlakte van de badkamer is 6 m².
donderdag 29 november 2018

Douchebak plaatsen

Mijn huidige douchebak composiet marmer is beetje vervormd nu is er een spatie tussen mijn vloer en douchebak (zie foto) ik ga een nieuwe douchebak bestellen natuursteen graniet. Identiek dezelfde merk afmeting dikte & breedte. Wegnemen van de composiete douchebak en plaatsen van natuursteen douchebak en afkitten. Douchebak is in natuursteen 140x90
dinsdag 27 november 2018

Badkamer renoveren en tegelwerken uitvoeren

Lek onder de vloer gehad. We moeten de tegelvloer herdoen (30 tegels van 20 op 20). Ook de badkamer moet gerenoveerd worden (sanitair en tegels). Lek is intussen gedicht.
dinsdag 30 oktober 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Ik wil de badkamer volledig laten renoveren. De afmetingen zijn 279 x 75 x 350 x 146. Ik wil mijn bad weg doen en er een inloopdouche van maken. Tegels verwijderen en plaatsen. Enkele wastafel plaatsen.
zaterdag 27 oktober 2018

Renoveren badkamer met inloopdouche en hangtoilet+betegelen en vloeren 20 m²

Renoveren van de badkamer. Oppervlakte van de badkamer is 20 m². Nieuwe douche plaatsen, inloopdouche en een hangtoilet. liefst nog in 2018 mijn badkamer tegels en vloer op te breken en opnieuw te tegelen en vloeren.
dinsdag 23 oktober 2018

Plaatsing douchecabine

Plaatsing van een douchecabine plus afwerking douche . In elkaar steken van douche.
maandag 22 oktober 2018

Lek in douche herstellen en opnieuw betegelen

Ik wil douche laten herstellen We hebben een lek gevonden in de warm waterleiding . Lek moet hersteld worden en douche moet hersteld en betegeld worden . Badkamer is 1.7 x 2.5 meter.
zaterdag 20 oktober 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

We zouden graag onze badkamer renoveren van 12 m². Er staat momenteel een bad maar we willen er een inloopdouche van maken.
zondag 16 september 2018

Badkamer renoveren

Volledige badkamerrenovatie. Momenteel staat er nog een bad, meubel en gasgeiser voor het warm water maar dit zou allemaal moeten vervangen worden en tevens moet er ook een toilet bijgemaakt worden (sanibroyeur). Oppervlakte : 5 m². Bevloering en betegeling ook te vernieuwen. Badkamerrenovatie in woning.
zaterdag 25 augustus 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Badkamer is 1. 72 m op 2. 50 groot hier zou een inloopdouche en een badmeubel met 2 wasbakken in geplaatst mogen worden opnieuw betegelen en leidingen aanpassen .
donderdag 23 augustus 2018

Zetten van douche in badkamer

Zetten van douche in plaats van bad in kleine badkamer met schuine muren. Laagste hoogte 190 Hoogste 2.30. Douche bak van 85 op 85
zondag 19 augustus 2018

Radiatoren plaatsen en badkamer vernieuwen

Wil verbouwen en wil een deel nieuwe radiatoren laten plaatsen maar wil ook de buizen uit de muur laten komen (nu uit de vloer). Hiernaast wil ik in de badkamer een nieuw bad en douchebak laten plaatsen. Hier moeten ook een nieuwe chauffage komen.
woensdag 8 augustus 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche zetten

Wij willen onze badkamer uitbreiden en volledig renoveren. Er moeten nieuwe leidingen gelegd worden, een nieuw bad, nieuwe wc en nieuwe lavabo. Leidingen en afvoer voor inloopdouche + aansluiting en afvoer voor wasmachine. Tegels zetten we zelf. Sanitair gaan we zelf aankopen.
woensdag 8 augustus 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van a tot z vernieuwen. Badkamer van 30 m². Nieuwe vloer, nieuwe chape leggen. Betegeling te vernieuwen en aanpassen loodgieterij alsook electriciteit. Nieuwe inloopdouche, bad , lavabomeubel installeren.
donderdag 2 augustus 2018

Volledige renovatie van badkamer met inloopdouche en bad

Compleet badkamer aanmaken is een ruimte waar momenteel niks staat is een volledige lege ruimte (3,3 m x 3,7 m): Badkamer met bad en inloopdouche, dubbele wastafel, en andere badkamer meubelen. Verlichting. Leidingen trekken. Afvoer. Plaatsen van de badkamermeubelen. Betegelen en bevloeren. Volledige afwerking van de badkamer.
maandag 23 juli 2018

Toiletruimte renoveren

Graag de toiletruimte betegelen vloer en wanden. Hef plaatsen van een toiletpot en een fonteintje. Na lekkage van de vorige is de ruimte al totaal leeg gemaakt. Alle leidingen zijn aanwezig.
woensdag 4 juli 2018

Renovatie badkamer met inloopdouche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is 3m20 op 2m70. Hierin wil ik een inloopdouche, toilet en wastafel. Daarna betegeling van het resterende oppervlak. Er zullen ook aanpassingen van de afvoer moeten gebeuren. In appartement.
woensdag 13 juni 2018

Douche vervangen naar inloopdouche

Van een gewone douche een inloopdouche maken met glas 1 m 70.
maandag 21 mei 2018

Badkamer vernieuwen

Ik wil een inloopdouche. Nieuw toilet. Nieuw badkamermeubel. Eventueel nieuwe tegels. Allemaal aan te kopen door de vakman. 3m lang op 2,40m breed.
donderdag 3 mei 2018

Badkamer bekleden met polyester

Wij zijn bezig met een verbouwing en denken er aan om onze 2 de badkamer te bekleden met polyester. Zowel de vloer als de douche. Maar dit enkel alleen als vloerverwarming mogelijk is... ? In combinatie met vloerverwarming.
woensdag 2 mei 2018

Strakke badkamer plaatsen

Onze huidige badkamer ruimte is nog ruwbouw. We hebben alle afmetingen en willen tips + uitvoering van strakke, tijdloze moderne badkamer. Graag een vakman die komt kijken voor meer advies rond nieuwe badkamer.
dinsdag 3 april 2018

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 2.40 m op 1.80 m. Ik wil graag een inloopdouche. Zou ook graag een radiator om handdoeken te drogen laten installeren.
dinsdag 20 februari 2018

Badkamer renoveren

Vloer, plafond, muren betegelen, inloopdouche en lavabomeubel, geen toilet, geen bad. Oppervlakte 4m 40 Lang en 2 m Br.
zondag 11 februari 2018

Badkamermeubel opnieuw bekleden

Ik wil graag de deuren van mijn badkamermeubel opnieuw laten bekleden. Materiaal en dergelijke bespreek ik met de vakman.
vrijdag 9 februari 2018

Volledige badkamer renovatie

De afmeting van de badkamer is 2. 53 m op 2. 40m. Ik wil een inloopdouche met douchebak 80 cm op 120 cm met acrylplaten en glazen wand. En een ligbad 160 cm op 80cm.

Partners

Partners van Casius