Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Alken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Alken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Alken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Alken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Alken:

Plaatsen van douche

In de badkamer staat nu een bad hierbij moet ook een douche geplaatst worden. Het bad moet als douche voorzien worden, alsook en scherm moet geplaatst worden

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij hebben een badkamer van 350cm op 350cm deze is in het dak gemaakt waardoor hier een stuk bezet is door een schuin dak , de rest is in de kapel op het dak gemaakt , graag zouden wij een douche hebben op de plaats waar het schuin dak loopt ( nu staat er een bad ) dan hebben we nog een badkamer meubel met 1 lavabo dit moet een nieuwe badkamerkast worden met 2 lavabo's , voor de rest staat er een verwarming deze mag ook nieuw worden en dan natuurlijk de afwerken ( 4m² betegelen op de grond en de muren ook tegels of iets in de aard...)

Badkamer renoveren

In deze plaats zouden we een WC en douche willen plaatsen . Een wand (deels in glas en deels in ander materiaal) over de ganse lengte zou ook geplaatst moeten worden evenals het ondoorzichtig maken van een venster. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Nieuwe vloer, Nieuw plafond Wat is de oppervlakte van uw badkamer? Ongeveer 9m²

ik zou graag een richtprijs hebben van ...

ik zou graag een richtprijs hebben van volgend badkamer meubel: het meubel op zich zou 1m40 breedte moeten hebben en de hoogte zou 80 moeten zijn 60 diep, de kolomkasten links en rechts zouden 50 breedte moeten hebben en hoogte 2meter diepte zou 50 moeten zijn, Mvg Tom

installatie van kleine badkamer

installatie van kleine badkamer

Het plaatsen van een bad, het betegelen ...

Het plaatsen van een bad, het betegelen van de muren , het aansluiten van het sanitair warm water, het plaatsen van de lavabo's en kasten en et betegelen van een aparte WC.

hoog rendement verwarming, ...

hoog rendement verwarming, verlichtingsarmaturen, ruimligbad, eventueel een bubbelbad, regendouche met doorloopmogelijkheden, straks kraanwerk en vrijstaande lavabo, kleine onderkasten voor badproducten, hangtoilet.