Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Diepenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Diepenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Diepenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Diepenbeek:

Inrichten tweede kleine badkamer

Er zal een douche moeten geplaatst worden met douchevenster+radiator plaatsen+badkamermeubel leidingen aansluiten. Verder dient er ook in een slaapkamer een radiator vervangen te worden door een ander model wegens esthetische redenen.Inrichten tweede kleine badkamer (4m²)

Plaatsen van een inloopdouche

Een kleine ruimte (gelegen naast de badkamer) van 2,5 m² laten ombouwen tot inloopdouche + plaatsing kleine wastafel en eventueel klein meubel.Schets ter beschikking.

Verniewen van badkamer

Oude badkamer door nieuwe vervangen. Opstelling mag behouden en wat verbeterd worden zodat we meer bergruimte creeren. Alles volledig betegeld, simpel en makkelijk in onderhoud maken

Vernieuwen van de badkamer

Wij willen onze badkamer compleet vernieuwen. Inclusief betegeling en meubilair.

Plaatsen van een inloopdouche

Wij hebben een badkamer van 5 op 4 meter en willen een inloopdouche plaatsen van 100x160 met afgewerkte wanden tegen muur acryl. Plaatsen van een thermostatisch douchekraan met regenkop van +/-30 cm Plaatsen van bad 180x80 rechthoekige afwerking met thermostatisch kraan met douche kop . Huis is 11 jaar oud.

Verbouwing badkamer + apart tolietruimte

1. Verbouwing van een badkamer (gebouwd in 1992). Afmetingen kamer circa 355cmx346cm. Nieuw sanitair, meubalair, douche, bad (eventueel badkuip) betegeling. In plaats van een bad hadden we graag een douche, en eventueel een aparte badkuip. Huidig toliet op dezelfde muur verschuiven en nieuw plaatsen + een halfmuurtje zetten. Verwarming ook vervangen en eventueel op dezelfde muur verplaatsen. 2. Toliet, ruimte 138cmx82cm. Nieuw tegels, toilet en lavabo

saunaruimte voorzien in nieuwbouw, niet ...

saunaruimte voorzien in nieuwbouw, niet afgewerkt, nieuwe bestemming geven(2de badkamer van maken met inloopdouche)

Installeren van inloopdouche, hangtoilet ...

Installeren van inloopdouche, hangtoilet en bad

wij hebben een wand van glasdallen ...

wij hebben een wand van glasdallen geplaatst tussen bad en douche, maar die zou afgespoten moeten worden met sanitair siliconen. De handigheid om dat mooi af te werken hebben we niet en zoeken iemand die dat wil doen.