Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inrichten tweede kleine badkamer:

Inrichten tweede kleine badkamer

Er zal een douche moeten geplaatst worden met douchevenster+radiator plaatsen+badkamermeubel leidingen aansluiten. Verder dient er ook in een slaapkamer een radiator vervangen te worden door een ander model wegens esthetische redenen.Inrichten tweede kleine badkamer (4m²)
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Diepenbeek (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor inrichten tweede kleine badkamer uit heel België:

Zolder in slaapkamer inrichten

We willen de zolder in een slaapkamer inrichten: de muren moeten afgewerkt met gyproc of pleister werk worden. We willen 2 deuren in bestaande muren laten creëren. Plannen zijn reeds door architect gemaakt en bouwvergunning is in orde. Als alles goed gaat, hebben we nog een tweede project voor het inrichten van een garage. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.

Nieuwbouw woning

Wij zoudn een nieuwbouw woning willen realiseren op en stuk grond van 620 m². We zouden een huis bouwen van 22 m op 10m waarvan 13m op 10 een volledig tweede verdiep krijgt, een onderkeldering van 150m². Op het eerste verdiep zouden wij dan twee kleine app willen inrichten, en op de zolder ruimte 2 ruime kamers voor onze twee kinderen. Graag werken we met de nieuwe technieken, zonne bailer, zonne pannelen, warmtepomp, eventueel windenergie. Een lift, brand en inbraak beveiliging. De voorgevel zouden we graag in pastorij stijl zien maar de achterzijde moet er gewerkt worden met veel glas.

Voor het in gebruik nemen van de tweede ...

Voor het in gebruik nemen van de tweede verdieping moet een trapgat worden gemaakt in de betonnen vloer. Hiervoor zal stabiliteitsonderzoek moeten worden gedaan, gat zagen in beton en patrel(s) steken. Betreft verbouwing aan bestaande woning. Bij tevredenheid over oplevering van dit werk, kan mogelijk ook de verdere werken voor inrichten van zolder worden verricht(doortrekken electriek, water toevoer en afvoer en verwarming). Nu eerste offerte voor trapgat.

Willen 15 jaar oude kelder inrichten tot ...

Willen 15 jaar oude kelder inrichten tot extra kamer voor onze tienerdochters. Kelder is waterdicht, maar nog wel niet 100% vochtvrij. Heb muren al gewit, en vloer gevloerd. Wat moet ik echter met verwarming en ventilatie doen? Ik heb er namelijk geen leiding liggen voor chauffage. In de rest van het huis hebben we verwarming op gas. In het plafond van de kelder is er een opening die extra zuurstof moet voorzien voor de in de bovenliggende inbouwcasette in de leefruimte. We hebben nog een deel kruipruimte en een tweede eraan palende kelder, zonder scheidingsmuur of deur. Weten niet goed bij wat of hoe eraan moeten beginnen?!

Het gaat om de renovatie van één ...

Het gaat om de renovatie van één badkamer en het nieuw inrichten van een tweede. Beide zijn ongeveer 2x2,5 meter, zonder ramen, enkel een standaarddeur. Gewenst: bad of douche, toilet, verwarming, (dubbele) lavabo, vloer & muur, trekken van leidingen vanuit de kelder naar eerste & tweede verdiep

Tweede verdieping inrichten. Advies over ...

Tweede verdieping inrichten. Advies over locatie trap, dakkapellen, aanpassingen dak.

Eerste badkamer: volledig inrichten ...

Eerste badkamer: volledig inrichten (strakke vormgeving): lavabo en bad reeds aangekocht vloer (liefst hout), wandbekleding (kunststof of tegels), meubilair op maat. bad dient ingebouwd te worden. de badkamer heeft op dit ogenblik een open verbinding met de slaapkamer. Tweede badkamer: meubilair en douche-wand voorzien Hall en trappenhal: Vestiaire, liefst in één vlak en met hetzelfde materiaal als waarmee de muur wordt afgewerkt. Rest te bepleisteren. Verlichting voorzien. Toilet: Pleisterwerken en plaatsing lavabo.

bestaande bergruimte inrichten als ...

bestaande bergruimte inrichten als tweede badkamer met lavabo+ douchecabine Zoek iemand voor tegelwerken