Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Genk:

Douchebak herstellen of vernieuwen

Douchebak herstellen of vernieuwen, deze staat scheef.

Composiet platen plaatsen in de badkamer

Ik zoek iemand voor composiet platen te plaatsen in de badkamer aan de muur van de douche en het bad.

Renovatie douche na lek

Ik heb een lek in mijn inloopdouche waardoor mijn onderbuurman waterschade heeft opgelopen. Ik ben op zoek naar iemand die de schade zo snel en efficiënt mogelijk kan herstellen.

Douchecabine herstellen en moderniseren

Ik heb een douchecabine en de voorwand is versleten, dus ook de omlijsting en douchedeur vervangen . Moderner materiaal als alternatief monteren.

Badkamermeubels installeren

Installatie/aansluiting van douchebak in composiet van 90x160 cm. Ook plaatsen en aansluiten van ligbad. Ophangen en aansluiten van badkamermeubel met tablet en spiegel. Alle materiaal heb ik reeds in mijn bezit.

Badkamer renoveren

Uitbreken van bestaande vloertegels, plaatsen van nieuwe vloertegels (oppervlakte ongeveer 10 m2) en plaatsen van wandtegels (ongeveer 40 m2). Vervangen van eenpersoons ligbad, toilet en wastafel (lavabo) door een nieuw éénpersoons ligbad, hangtoilet en wastafel. Plaatsen van een bijkomende inloopdouche. Daarnaast bijkomende kranen (warm/koud) voor douche, wastafel en bad. En als slot het plaatsen van een handdoekradiator en een badkamerkast (hoogte: 270 cm - breedte: 130 cm - diepte: 130 cm). Aankoop materiaal + plaatsing.

Douchebak plaatsen

Mijn huidige douchebak composiet marmer is beetje vervormd nu is er een spatie tussen mijn vloer en douchebak (zie foto) ik ga een nieuwe douchebak bestellen natuursteen graniet. Identiek dezelfde merk afmeting dikte & breedte. Wegnemen van de composiete douchebak en plaatsen van natuursteen douchebak en afkitten. Douchebak is in natuursteen 140x90

Badkamer renoveren en tegelwerken uitvoeren

Lek onder de vloer gehad. We moeten de tegelvloer herdoen (30 tegels van 20 op 20). Ook de badkamer moet gerenoveerd worden (sanitair en tegels). Lek is intussen gedicht.

Radiatoren plaatsen en badkamer vernieuwen

Wil verbouwen en wil een deel nieuwe radiatoren laten plaatsen maar wil ook de buizen uit de muur laten komen (nu uit de vloer). Hiernaast wil ik in de badkamer een nieuw bad en douchebak laten plaatsen. Hier moeten ook een nieuwe chauffage komen.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van a tot z vernieuwen. Badkamer van 30 m². Nieuwe vloer, nieuwe chape leggen. Betegeling te vernieuwen en aanpassen loodgieterij alsook electriciteit. Nieuwe inloopdouche, bad , lavabomeubel installeren.