Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Genk:

Douchebak plaatsen

Mijn huidige douchebak composiet marmer is beetje vervormd nu is er een spatie tussen mijn vloer en douchebak (zie foto) ik ga een nieuwe douchebak bestellen natuursteen graniet. Identiek dezelfde merk afmeting dikte & breedte. Wegnemen van de composiete douchebak en plaatsen van natuursteen douchebak en afkitten. Douchebak is in natuursteen 140x90

Badkamer renoveren en tegelwerken uitvoeren

Lek onder de vloer gehad. We moeten de tegelvloer herdoen (30 tegels van 20 op 20). Ook de badkamer moet gerenoveerd worden (sanitair en tegels). Lek is intussen gedicht.

Radiatoren plaatsen en badkamer vernieuwen

Wil verbouwen en wil een deel nieuwe radiatoren laten plaatsen maar wil ook de buizen uit de muur laten komen (nu uit de vloer). Hiernaast wil ik in de badkamer een nieuw bad en douchebak laten plaatsen. Hier moeten ook een nieuwe chauffage komen.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van a tot z vernieuwen. Badkamer van 30 m². Nieuwe vloer, nieuwe chape leggen. Betegeling te vernieuwen en aanpassen loodgieterij alsook electriciteit. Nieuwe inloopdouche, bad , lavabomeubel installeren.

Volledige renovatie van badkamer met inloopdouche en bad

Compleet badkamer aanmaken is een ruimte waar momenteel niks staat is een volledige lege ruimte (3,3 m x 3,7 m): Badkamer met bad en inloopdouche, dubbele wastafel, en andere badkamer meubelen. Verlichting. Leidingen trekken. Afvoer. Plaatsen van de badkamermeubelen. Betegelen en bevloeren. Volledige afwerking van de badkamer.

Badkamer plaatsen in nieuwbouwwoning

Ik zoek een specialist om een volledig nieuwe badkamer te plaatsen. Sanitair plaatsen, nieuwe vloer, nieuw vals plafond en nieuwe badkamermeubels. Oppervlakte ongeveer 14 m².

Inloopdouche plaatsen

Wij willen een inloopdouche laten plaatsen binnen een nieuwbouw-badkamer, met schuin dak.

Betegelen badkamer

Vloerder gezocht om kleine badkamer te vloeren en te betegelen 4m² vloer en 9 m² wandtegels, in appartement in centrum. Tegels reeds besteld.

Bad vervangen door instapdouche

Door een operatie aan voet kan ik moeilijk in bad en zou deze willen vervangen door een douche met zitje en schuifdeuren. Krijg namelijk subsidie van VAPH en heb hierbij een offerte nodig en zoek iemand die mij dit zou kunnen plaatsen.

Klussen in huis - badkamer

Ik heb klussen die uitgevoerd dienen te worden in onze nieuwe woonst. We willen in de badkamer een nieuw toilet en douchewand. Graag iemand die meedenkt en de nodige materialen heeft natuurlijk.