Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hasselt:

Renoveren badkamer met inloopdouche en hangtoilet+betegelen en vloeren 20 m²

Renoveren van de badkamer. Oppervlakte van de badkamer is 20 m². Nieuwe douche plaatsen, inloopdouche en een hangtoilet. liefst nog in 2018 mijn badkamer tegels en vloer op te breken en opnieuw te tegelen en vloeren.

Badkamer renoveren met inloopdouche

We zouden graag onze badkamer renoveren van 12 m². Er staat momenteel een bad maar we willen er een inloopdouche van maken.

Renovatie badkamer met inloopdouche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is 3m20 op 2m70. Hierin wil ik een inloopdouche, toilet en wastafel. Daarna betegeling van het resterende oppervlak. Er zullen ook aanpassingen van de afvoer moeten gebeuren. In appartement.

Badkamer plaatsen in leegstaande kamer

Momenteel is dit een leegstaande slaapkamer. Sanitair vernieuwen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer leggen. Leidingen doortrekken vanonder. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 9m²

Plaatsen acrylwand aan douche

Plaatsen van acrylwanden in een bestaande douche. Hoogglans acryl wit, 5 mm dik Afmetingen :2 x 93,5 breed en 185 hoog; 1 x 94 breed en 185 oog

Gebarsten voeg tussen tegels herstellen

Tussen twee tegel rijen is een voeg gebarsten in de muur boven het bad.

Badkamer vernieuwen

Oud bad en wastafel afbreken en naar containerpark brengen. Nieuw bad, douche, wastafel en kranen installeren. Badkamer is klein en ligt op de derde verdieping. Tuinkraan plaatsen (leiding 8meter)

Douchedeur plaatsen

Ik wil een douchecel laten plaatsen. De deur komt tussen 2 wanden, de ene kant is Gyproc, de andere tegels... Ik heb de deur al hier.

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer

Het gaat hier om een totaalrenovatie van mijn badkamer van on 2. 10 m op 2. 30 m. Ik wil graag een inloopdouche, een toilet, een enkele wastafel met kastjes, tegels vloer + muren. Inloopdouche met glazen wand.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Tegels verwijderen, oud sanitair verwijderen, nieuwe buizen en aansluitingen maken waar nodig aan lavabo's, douchetub, geberit duofix hangwc enz. Alles nieuw gyproc plafond en nieuwe tegels en kasten plaatsen en allemaal de nieuwe kranen en regendouche, handdouches enz aansluiten. Vrijblijvend komen kijken voor offerte plaatsing kan. Materiaal kopen we aan , enkel het plaatsen. Graag zo snel mogelijk een vakman die langs komt zo kunnen we beslissing maken.