Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Houthalen:

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen. Oude meubels uitbreken. Wandtegels uitbreken. Nieuwe meubels plaatsen. Wanden betegelen.

X2O badmeubels installeren

2x ophangsysteem WC met geberit systeem 1x douchecabine met opbouw doucheset 1x inloopdouche (bak opbouw, kraanwerk opbouw, glazen wand en zeepbakje 1x half open bad met kraanwerk opbouw 1x elektrische radiator Wat accessoires voor de WC’s. Nieuwbouw

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Ik wil de badkamer volledig laten renoveren. De afmetingen zijn 279 x 75 x 350 x 146. Ik wil mijn bad weg doen en er een inloopdouche van maken. Tegels verwijderen en plaatsen. Enkele wastafel plaatsen.

Zetten van douche in badkamer

Zetten van douche in plaats van bad in kleine badkamer met schuine muren. Laagste hoogte 190 Hoogste 2.30. Douche bak van 85 op 85

Badkamer ruimte volledig herinrichten

Douche en toilet van plaats wisselen, dit wordt inloopdouche en hangtoilet. Leiding ligt al, afbreken is al grotendeels gedaan. Gyproc muurtje maken en afwerking Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen. Ruimte is ongeveer 16 m².

Afwerken tweede badkamer

-plaatsen doucheplaat,sifon,douchedeuren ,kraanwerk -betegeling douche -monteren wastafel en wastafelkraan -monteren van radiatoren -monteren tweede wc (staande) Alle leidingen liggen er al, materialen zijn aangekocht en geleverd.

Douche plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand om onze douche te plaatsen. De douchebak zelf is reeds aangekocht. Hierna moeten de wanden ook bekleed worden met acrylplaten. Deze moeten nog aangekocht worden.

Renoveren van de badkamer

Badkamer renovatie. Aanpassingen aan de badkamer.

Renovatie badkamer met inloopdouche

Renovatie kleine badkamer: Badkamer vrij klein 5 m² met inloopdouche met muur tegen spatten. Betegelen van de wanden aan de douche. Wasmeubel met 1 wastafel. Apart toilet ook vernieuwen.

Badkamer verbouwen en seniorenproof maken

Ik wil mijn bestaande badkamer laten verbouwen en tegelijkertijd klaar laten maken voor mijn oude dag.