Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer vernieuwen:

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen. Oude meubels uitbreken. Wandtegels uitbreken. Nieuwe meubels plaatsen. Wanden betegelen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Houthalen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer vernieuwen uit heel België:

Vernieuwen elektriciteitskabels

Ik zou graag de elektriciteitskabels willen laten vervangen door kabels met een aarding. Badkamer en keuken zijn al in orde. Dus voor de rest van de woning ( 3 slaapkamers, living, wc, berging, garage, zolder, hal beneden, hal 1° verdieping en hal zolder.)

Wc + silicone vervangen

Siliconen vernieuwen in keuken en badkamer. Ik zou ook graag mijn staande wc vervangen door een hangwc. Vooral de vraag is dit wel mogelijk met de waterbuizen zoals ze nu liggen ? (Moeten de vloertegels dan ook vervangen worden ? Heb ik plaats genoeg ? Ev. nog plaats voor kastje erboven ?).

Stopcontacten vervangen

Ik zou graag vrij snel nieuwe stopcontacten willen plaatsen in keuken (oude gebroken, graag ander kleur), + siliconen vernieuwen in keuken en badkamer (als dit mogelijk is).

Badkamer renoveren en muur uitbreken

Huidige badkamer vernieuwen en vergroten. Momenteel bad/douche en en lavabomeubel die moeten uitgebroken worden. Nieuwe meubels plaatsen. Nieuwe wand-en vloerbetegeling plaatsen. Muur van ong. 2-2.5m x 2-2.5m in keuken verwijderen en vervangen door glas. Is geen steunmuur.

Waterleidingen en CV vernieuwen

Wij willen graag: 1. de centrale verwarming (radiatoren en leidingen) vernieuwen en ook van mazoutketel naar gascondensatieketel veranderen. 2. de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's vervangen. Het gaat over een woning van jaren 60.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Huidige badkamer van ong. 7m² volledig uitbreken en vernieuwen. Nieuwe douche plaatsen. Nieuw wasmeubel plaatsen. Nieuwe vloer-en wandbetegeling plaatsen. Nieuw plafond plaatsen.

Plannen opmaken voor transformatie woning

Plan opmaken om een 2-onder-1-kapwoning compleet te vernieuwen. Het betreft een oude gezinswoning met 2 slaapkamers en ruime zolder. Op gelijkvloers bevinden zich een smalle inkomhal die door middel van een muur gescheiden is van woonkamer en eethoek, ook een open keuken die toegang geeft tot badkamer met toilet en grote tuin. De bedoeling is om indeling van woning te veranderen en bepaalde ruimtes te vergroten en functioneel te maken. Er zou ook een nieuw dak met terras met toegang tot kleine slaapkamer moeten komen. Alles zou ook goed geïsoleerd moeten worden en nieuwe ramen en deuren zouden geplaatst moeten worden om woning te verduurzamen en moderniseren.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Een totaalrenovatie van de badkamer op de gelijkvloers in een moderne stijl uitvoeren. Daarbij moet de volledige badkamer afgewerkt worden: (deur plaatsen, inloopdouche plaatsen, toilet op een nieuwe plaats zetten en het vernieuwen ervan, badkamermeubels, de vloer en wanden van het plafond met elektriciteit voorzien).