Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Lanaken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Lanaken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Lanaken:

Toiletruimte vernieuwen

Men moet de toiletruimte renoveren. Een nieuw hangtoilet plaatsen, aansluiten en ook de betegeling voorzien. Ruimte van 130 x 82 x 230 cm.

Badkamerverbouwing uitvoeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 3m op 2m. In de badkamer moet komen : inloop/lage instap douche en badmeubel. Het hangend toilet en de badkamerradiator wil ik laten staan. Wanden (22,5m2) en vloer (6m2) betegelen met 30 cm x 60cm tegels.

Oude douche vervangen door nieuwe douche

Oude douche vervangen te vervangen door cabinedouche.

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Badkamer is 1. 72 m op 2. 50 groot hier zou een inloopdouche en een badmeubel met 2 wasbakken in geplaatst mogen worden opnieuw betegelen en leidingen aanpassen .

Bestaande badkamer renoveren

Ik wil de bestaande (6m2) badkamer (bad+wc+lavabo) laten renoveren naar een badkamer met een nieuwe inloopdouche, nieuwe wc ( staande toilret) en nieuwe lavabokast plus wandtegels.

Renoveren badkamer

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. 5 m°. Niew bad, nieuw toilet nieuwe wastafel en rondom betegeling vernieuwen. De bgetegeling is van plafond tot vloer.

Installeren van badkamer

Wij hebben onze badkamer zelf helemaal leeggemaakt (ong. 3.50m x ong. 1.60m) en nu moet daar een nieuwe badkamer gemaakt worden. Alle materialen zijn al gekocht, het moet dus geïnstalleerd worden. Leidingen liggen er maar die moeten verplaatst worden, wij willen zelf sleuven hakken. In de nieuwe badkamer komt een inloopdouche, een dubbel wastafel, designradiator

Aanleg eenvoudige inloopdouche met ...

Aanleg eenvoudige inloopdouche met wastafel aansluitend aan een slaapkamer op de eerste verdieping.Er zijn nog geen voorzieningen (aan- en afvoerleidingen) getroffen. Ook dient een doorgang gemaakt te worden van vide naar inloopdouche.

- aansluiten riolering op netwerk - ...

- aansluiten riolering op netwerk - vervangen / plaatsen verwarming - plaatsen nieuwe badkamer Alle materialen reeds besteld /geleverd

het renoveren van een kleine badkamer., ...

het renoveren van een kleine badkamer., Plaatsen nieuwe tegels, radiator, WC en wastafel