Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Lommel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Lommel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Lommel:

Bad vervangen door douche en wc

Bad van 1m x 0.6m uitbreken. Douche en Geberit inbouwtoilet plaatsen. Opp badkamer is ong 1m x 2m.

Bad en douchebak in de vloer inbouwen

Het bad staat al en is aangesloten. Allleen de afwerking moet nog gedaan worden. Tegelen gaan we zelf doen. De douchebak willen we graag in de vloer inbouwen. Het moet of in de huidige vloer of in een verhoging als het niet kan in de huidige vloer.

Nieuwe douche plaatsen

Oude douche uitbreken en een nieuwe douche plaatsen. Het moet een cabinedouche zijn met "regedouche".

Badkamer renovatie en betegelen

Plaatsen van elektriciteit ( Led verlichting ), aanpassen van bestaande leidingen Plaatsen van douche en badkamermeubel , aanpassen van bestaande water Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer : 3. 00 X 2. 00 Meter.

Renovatie badkamer

Ik wens volgende zaken te laten veranderen: bad, lavabo enkel, inloop douche, badkamer meubel met 2 kasten en spiegel + verlichting. Wenst vooral offertes voor bij de bank binnen te kunnen brengen.

Badkamer plaatsen en betegelen van de badkamer

Betreft badkamer: Badkamer plaatsen. Badkamer meubel. Douche. Bad. Betegelen. Graag komen zien ter plaatse, adres word dan meegegeven.

Volledige renovatie badkamer

Volledige renovatie van kleine badkamer. De oude badkamer breken wij zelf af. Plaatsen van een inloopdouche met glazen schuifdeur. In graniet zelfde kleur als blad op bad meubel. Bad meubel op maat 1 m 20 . Breed met recht en links een kasje van 30 cm breed. Kastje in donkergrijs met graniet. Wasbak staat boven op de graniet. Enkele wastafel. Spiegel zelfde kleur als kastje. Witte tegels 30*60 voor de ganse badkamer. ( matte witte tegels ) Graag ter plaatse komen kijken voor idee en alsook snel aan de werken wensen te beginnen.

Afwerking van bad

Er is een bad geplaatst door een ander vakbedrijf, niet van Casius. Ik ben niet tevreden met de afwerking van dit project. Ik wens dit opnieuw geplaatst te hebben. (Zie foto)

Renoveren badkamer - plaatsen inloopdouche

Wij willen graag onze badkamer renoveren meer bepaald uitbreken van het bad en plaatsen van een inloopdouche in natuursteen Er zal ook wel wat leidingen en elektriciteit moeten verlegd en of bijgelegd moeten worden en metselwerk enz. Graag had ik hierover een prijsofferte gehad.

Vernieuwen van badkamer

De badkamer die er momenteel is is deels vernieuwd, en van alles is er alles al voorbereid. Graag wil een richt prijs weten. Voor een idee, vervolgens kunt u ter plaatsen komen om er te kijken, zodat er een nieuw offerte gemaakt kan worden.