Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Maasmechelen:

Badkamer renoveren

Van 1 grote badkamer 2 badkamers maken, 1 herbetegelen of mortex en herindelen, zo weinig mogelijk uitbreekwerken + washok maken van een andere badkamer. We wonen in deze woning, alleen staande woning.

Werken uitvoeren in badkamer

Rondom het bad nieuwe wand voorzien. Rond douche opnieuw betegelen. Twee badkamers.

Verbouwen badkamer

Wij willen de bestaande badkamer graag renoveren en een stuk erbij betrekken van ruimte die momenteel niet benut wordt.Nu een badkamer van 4m op 2 m. Berging moet erbij komen. Verwijderen van muur en 1 geheel te maken. Materialen zijn aanwezig zoals douche, wasbak tegels etc. Enkel verbouwingswerken en aanpassing van loodgieterij en plaatsen van meubelen.

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van onze badkamer . De ruimte van de badkamer is 16 vierkante meter . We hadden in deze graag plaats voorzien voor een bad (eivormig design) een douche . Dubbele lavabo met kasten en spiegels . Een toilet + kosten van de aansluiting hiervan op het waternetwerk/afvoer.

Plaatsen hangwc en handwasbakje

Graag had ik prijs geweten voor het vervangen van mijn staande wc door een Geberit hang wc en het vervangen van het handwasbakje. De materialen zijn al gekocht en ter plaatse. In de kelder wil ik ook de toevoerleidingen aanpassen, de afvoeren kunnen gedeeltelijk behouden blijven.

Renoveren van de badkamer

Wij willen onze badkamer laten renoveren ... we hebben al de buizen voorzien en vloer hebben we al ... ik wil vragen als iemand bij ons langs kan komen voor een prijsofferte ... in Maasmechelen 3630

Plaatsen van vloer in badkamer en betegelen van de wanden

Betegelen van de vloer en de wanden van de badkamer. Materiaal hebben wij al. Liefst zo snel mogelijk de werken starten indien mogelijk.

Badkamer

Ik wil me badkamer volledig verbouwen, afmetingen zijn vloer is 4 op 3 m ik zou een inloop douche willen en alles betegelen

Inloopdouche te plaatsen

Er dient een inloopdouche geplaatst te worden , inclusief het tegelen. Tegels(grote) en al het materiaal is al aangekocht , dient alleen nog geplaatst te worden.

Badkamer te renoveren

Wij willen de badkamer 3x2m volledig nieuw vloer isolatie alles