Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor werken uitvoeren in badkamer:

Werken uitvoeren in badkamer

Rondom het bad nieuwe wand voorzien. Rond douche opnieuw betegelen. Twee badkamers.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor werken uitvoeren in badkamer uit heel België:

Oude tuinhuis afbreken en tuinhuis plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis willen laten plaatsen (palladium 244x183cm). Maar eerst zou mijn oud tuinhuis moeten worden afgebroken en afval wegvoeren. Ook had ik graag dat het bestaand stopcontact en verlichting in het nieuwe tuinhuis terug wordt geplaatst. De ondergrond is in orde om nieuw tuinhuis op te plaatsen. Kunnen jullie al deze werken uitvoeren? ( afbreken, wegvoeren, plaatsen en elektriciteit).

Voorbereidingswerken aansluiting aardgas op bestaande woning

Wij laten binnenkort onze mazout omvormen naar aardgas. Op 10 maart komt Fluvius reeds de meter een aansluitingswerken uitvoeren. Daartegen moet er vanaf de rooilijn tot waar de meter komt te hangen een gladde PVC wachtbuis liggen. Ik ben reeds begonnen aan de werken maar vrees dat ik er niet ga geraken. En zoek dus hulp. De put aan de gevel is reeds gedaan en ben ook al enkele meters ver, maar zoek hulp voor de gleuf tot aan de rooilijn.

Afkoppelen radiator en herplaatsen

Teneinde vochtwerende werken te laten uitvoeren (kappen, membraan steken en opnieuw bezetten - geschatte duurtijd 2 dgn - maart 2020) dienen er 2 chauffages afgekoppeld te worden. Slechts 1 ervan zou herplaatst moeten worden, de andere moet / mag weg.

Architect nodig voor bijbouwen kangoeroewoning

We zijn aan het kijken om aan te bouwen aan ons huis, een kangoeroewoning voor mijn schoonouders. We dachten aan iets van een 40m², dit budgetvriendelijk. Mijn man zou zoveel mogelijk de werken zelf willen uitvoeren.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis, hoogte: 180cm, lengte 35m in de lengte met dubbele poort (2.5m). Afsluiting is voor een tuin. We weten nog niet of we de werken zelf zouden uitvoeren of laten uitvoeren.

Voorbereidende werken aardgasaansluiting uitvoeren

Voorbereidende werken aardgasaansluiting. Afstand voorgevel - rooilijn: 6 meter. Rechte PVC buis van 110 leggen vanuit de kelder naar de rooilijn op +- 70 cm diepte + gat boren in de kelder naar de gegraven gleuf. Montageplaat plaatsen voor gasmeter;

Kunststof afsluiting plaatsen

De afstand links van mijn huis is ongeveer 9 meter en daar zou een poort in verwerkt moeten worden met twee deuren die opengaan opdat voertuigen die werken in de tuin moeten uitvoeren erdoor kunnen geraken. De afstand rechts is ongeveer 15 meter en daar is geen opening nodig (is scheiding tussen mijn terrein en een veld dat nu door iemand gebruikt wordt als stockageplaats voor hout. Alle opties zijn open.

Kleine werken aan tuinhuis uitvoeren

in tuinhuis: - 1 bestaande deur weghalen en dichtmetselen - 1 bestaande deur weghalen en gat groter maken zodat er nieuwe deur in kan