Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Overpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Overpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Overpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Overpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Overpelt:

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer en 2 toiletten slopen. Eventueel vloerverwarming badkamer plaatsen, meubel plafond verlichting nieuwe badkamer organiseren tegelen glazen wand plaatsen. Toiletten plaatsen.

Garage verbouwen tot badkamer

Ik zou graag mijn garage verbouwen tot badkamer. Badkamer maken met inloopdoche en wasbak en toilet, bevloering.

Badkamer renoveren

Nu aanwezig badkamer van 2x2, muur moet uitgebroken en badkamer word dan 2x4, nieuwe muur geplaatst, oude tegels van de muur, oude vloer uitbreken, nieuwe leidingen van water en elektriciteit, nieuw gyproc plafond met verlichting, betegelen in douche en boven lavabo, verder muren stukken om te kunnen verven, nieuwe vloer en plaatsing van de badkamermeubels (reeds aanwezig). Uitbreken, puin afvoeren, nieuwe muur en plafond en schilderwerken zouden we eventueel zelf doen.

Toilet renoveren

Wij willen een toilet laten bouwen op de verdieping, er is daar geen afvoer . Wij willen zwarte tegels en hangende wc .

Badkamer volledig renoveren

Opbreken van vloer( tegels), afbreken van tegels op wanden, afbreken bad plaatsen van nieuwe vloer en betegelen van wanden en maken van inloopdouche. Oppervlakte is ongeveer 7,7 m².

Badkamer renovatie

Badkamer: Renoveren van de wand en vloertegels. Andere douche plaatsen. Plaatsen van zonnebank ipv inloopdouche.

Renovatie van badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman die bij renovatie van mijn badkamer de verwarming kan veranderen, lavabo van water voorzien en toilet vervangen naar hang toilet, en douche en bad aansluiten.

Douche vervangen incl. muur en nieuw plafond

Huidige douche (80x80) verwijderen inclusief tussen muur ( tussen douche en bad). Nieuwe douche plaatsen inclusief betegelen en plaatsen van een nieuwe tussenmuur. Doek achter de tegels is een vereiste. Tevens een nieuw plafond in de badkamer plaatsen en een ventilatiesysteem.

Renoveren badkamer

badkamermeubel + stortbad tijdelijk wegzetten en terugplaatsen voor volgende werkzaamheden: vervangen van houten plafond door degelijke waterafstotende platen inbouwspots ( eventuele vervangen van electrische leidingen ) geschikt voor vochtige ruimte + eventueel lichtknop plaatsen van afzuigsysteem (buisventilator )

Renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer. - afbreken bad - installeren inloopdouche, en kraan - opnieuw tegelen en vloeren - nieuwe meubels en kranen - Ik zou zelf de huidige tegels en vloeren afbreken.