Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Paal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Paal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Paal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Paal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Paal:

Kleine badkamer totaal renoveren

Mijn oude badkamer moet volledig vernieuwd worden: alles eruit, van vloer tot plafond. Het is een kleine ruimte. Er zou een nieuw bad, badkamermeubel, tegels en vloer geplaatst moeten worden. Ook elektriciteitswerken. Badkamer van 2m 60, hoogte 2m4

Vervangen douchecabine

De douchecabine in het poolhouse is aan vervanging toe, kranen functioneren niet meer. Merk : onbekend?

Bad uitbreken en vervangen door een inloopdouche

Het bad moet uitgebroken worden vervangen worden door een inloopdouche met glas scherm.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil de badkamer volledig laten renoveren. Zowel uitbreken, en volledig vernieuwen, bad, douche,wastafel, vloertegels.... De afmeting is ongeveer 3M op 3M

Hangtoiletten afwerken met gyproc

Ik zoek iemand die beide toiletten kan afwerken met gyproc. Graag een offerte.

Renovatie badkamer

Een badkamer met oppervlakte 2.5 op 1.5 en hoogte 2.3 Werkzaamheden: verwijderen radiator, bad en lavabo, verwijderen muurtegels, opnieuw betegelen muur en vloer, plaatsen inloopdouche, radiator en lavabo.