Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Riemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Riemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Riemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Riemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Riemst:

Renoveren badkamer

Volledige badkamer inrichten met bad en douche. Is ongeveer 5 meter op 3 meter.

Nieuwe douchekraan installeren

Zoek iemand die douche kraan kan installeren de oude staat vast met tang dus dat gaat niet meer lang houden.. Graag advies over welke douchekraan juist kopen , en hoeveel het kost om te plaatsen.

Renovatie badkamer

Graag een offerte voor het vernieuwen van badkamer en toilet : Uitbreken bad. Verwijderen tegels. Opnieuw tegelen (ruimte 1,72 x 2,15m). Nieuwe vloer. Plaatsen stoomcabine. Plaatsen nieuwe plafond (hoogte 2,40m). Renovatie toilet (1,05 x 1,05 m.)

Renovatie badkamer

Afbreken bestaande douche, badkuip en tegels. Alles naar de containerpark brengen. Nieuwe betegeling, nieuwe inloopdouche aanpassen bestaande vloer.