Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Sint Truiden:

Badkamer renoveren

Mijn badkamer zou gerenoveerd moeten worden. Afmetingen zijn 287 op 160 cm. Nieuwe douche, lavabomeubel en toilet te plaatsen. Tegelwerken ook te doen.

Badkamer renoveren en leidingen vernieuwen

Vernieuwen sanitair en renoveren badkamer. Badkamer: douche , bad, toiletmeubel, WC. Alle leidingen dienen vervangen te worden.

Douche vervangen naar inloopdouche

Van een gewone douche een inloopdouche maken met glas 1 m 70.

Inloopdouche plaatsen

We zouden douche willen vervangen door inloopdouche en eventueel plaatsen van wc boven. Er staat een douche maar moet groter voor invalide persoon. Zou een inloopdouche moeten worden. Te bekijken met vakman of er nog genoeg plaats is voor toilet.

Badkamermeubel te maken

Ik zou graag een badkamermeubel hebben van 2 m waar een lavabo erop komt en in het hoekje de leiding water in verstopt word. De meubel moet rusten op de grond. Afmeting is 2 m lang 50 cm hoog en 40 cm diep. Dit zijn ongeveer de afmetingen

Totaalrenovatie badkamer

Betreft een totaal badkamer renovatie: Ik doe een totale badkamerrenovatie (plaatsen inloopdouche, nieuw badkamermeubel, plaatsen nieuwe radiator, vloeren en betegelen ). Ook een badkamer vakman om de leidingen te her leggen en alles te plaatsen. (materiaal reeds in het bezit)

DOUCHE UITBREKEN EN VERVANGEN

Er staat nu een hoekdouche met 2 schuifwanden,terwijl er een muur dient bij te komen en een nieuwe , volledig betegelde douche met 3 vaste wanden + 1 glazen deur dient te komen

Gyproc en douche plaatsen

oude berging verbouwen tot 2de (bad)douchekamer, gyproc tegen muur plaatsen, douchetegels plaatsen en douche installeren, lavabo plaatsen, toilet verplaatsen

vervangen van een nieuw bad en het ...

vervangen van een nieuw bad en het plaatsen van een mengkraan, alsook het plaatsen van een badkamermeubel met lavabo

Voor de renovatie van de badkamer ben ik ...

Voor de renovatie van de badkamer ben ik op zoek naar verschillende vakmensen voor het plaatsen van sanitair en CV, tegelen en electriciteitswerken