Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Tessenderlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Tessenderlo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Tessenderlo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Tessenderlo:

Badkamer vloeren en betegelen

Voor mijn pas aangekochte woning zoek ik iemand voor de badkamer te betegelen en te vloeren. Oppervlakte weet ik niet.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil van een slaapkamer een badkamer van maken en van de bestaande badkamer wil ik het ligbad vervangen door een toilet en de wastafel verwijderen . ruimte : 2,5 m op 2m; Leidingen dienen doorgetrokken te worden. Plaatsing van meubels. Ook vernieuwen van vloer.

Renovatie badkamer + kamer toilet + gang hervloeren

Renovatie van badkamer/aparte kamer van het toilet/gang.Voor meer gedetailleerde uitleg + foto's badkamer en toilet

Verbouwen van een kleine badkamer

Verbouwen voor een kleine badkamer Adresgegevens bij afspraak

Douche vervangen door bad

Ik wil mijn douche vervangen door een bad.

Creeren nieuwe badkamer

Het maken van een nieuwe badkamer op de bovenverdieping.

Badkamerrenovatie

Algehele badkamerrenovatie Plaatsen nieuw plafond,nieuwe douche,wandtegels,vloer,etc.

Afwerking badkamer

We zoeken iemand die ons kan helpen met het plaatsen van onze tegels (keien op strip) en het aansluiten van douchekraan in de acrylwand en plaatsen van afscheidingswand tegen de acryl.

Ik stuurde vorige week al een mail met ...

Ik stuurde vorige week al een mail met al de gegevens omtrent ons project. Maar tot nu toe kreeg ik nog geen reactie hierop. Is er dan zo moeilijk iemand te vinden voor het plaatsen van douchecellen...?

Wij willen de douchewanden bekleden met ...

Wij willen de douchewanden bekleden met trespa/epoxy of ander naadloos materiaal. Daarnaast willen we nog een spatrand voor boven het hoekbad en een gebogen wandplaat voor dat bad. Allemaal in hetzelfde materiaal. We hebben niet direct een idee over welk budget we het dan hebben. Dat is net onze vraag.