Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inloopdouche plaatsen zonder bad uitbreken en badkamer betegelen :

Inloopdouche plaatsen zonder bad uitbreken en badkamer betegelen

Afbraak bad zetten van douche en alles betegelenn 20 vierkante meter. Tegels al aangekocht .
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor inloopdouche plaatsen zonder bad uitbreken en badkamer betegelen uit heel België:

Inloopdouche plaatsen

Wij willen een inloopdouche laten plaatsen binnen een nieuwbouw-badkamer, met schuin dak.

Totaalrenovatie van badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Nieuwe vloer, inloopdouche, bad en badkamermeubel plaatsen. Badkamer : L 7 m B 2m Vloeren : betegeling, faiënce.

Badkamer plaatsen en betegelen

Ik wil een nieuwe badkamer + toilet plaatsen. Nieuwe badkamer zou 2 op 3 meter zijn. Gewone kamer naar badkamer maken, dit is de kamer naast de badkamer, er liggen al leidingen. Graag een inloopdouche plaatsen met glazen wand, enkele wastafel, lavabo,2 hangtoiletten,betegelen, en nieuwe vloer leggen. Afbraakwerken. Graag ter plaatse komen kijken.

Inloopdouche maken

We hebben een bad waarin we eigenlijk altijd douchen en blijkbaar is er een beginnend vochtprobleem (in het toilet aan de andere kant en de inkomhal een verdieping lager). We hadden daarom graag ineens het bad laten verwijderen en een inloopdouche laten plaatsen. In bijlage foto's van de badkamer; het doel is om de badkamer te behouden en enkel het bad en de tegels direct rond het bad te verwijderen (tot aan het plafond); deze te vervangen door kunststofplaten (cfr. Waterdichtheid), tegels of iets anders dat u kan aanraden + plaatsen van een nieuwe kraan & regen-douchekop. En uiteraard dus ook een douchebak en lang raam. Afmetingen van het bad: * Lengte: 178,5 cm * Breedte: 78 cm * Hoogte: 42 cm vanaf de grond, bad ligt wel iets dieper "onder het vloerniveau".

Renovatie badkamer

Ik wil een badkamer laten verbouwen. Deze meet 1,44m op 2,97m. Er zou een inloopdouche, een hangtoilet en een lavabo moeten komen. Tevens willen we graag dat de bestaande tegels uitgebroken worden en er nieuwe worden geplaatst. Hiervoor wensen we graag vooral grote tegels te gebruiken. De ketel is nog in orde. Is het mogelijk om een offerte op te maken en de materialen apart te plaatsen? We kunnen ook een afspraak maken om ter plaatste alles te bekijken.

Badkamer renovatie

Ik wil de huidige badkamer renoveren, moet uitgebroken worden. Inloopdouche plaatsen, bad meubel , betegelen en vloeren Oppervlakte 3. 5 x 2.

Plaatsing Badkamermeubel + Douchewand

Wij zetten een nieuwbouwwoning (sleutel op de deur) maar de kosten voor plaatsing lopen extreem hoog op. Graag een offerte van de prijs voor het plaatsen van een badkamermeubel 1,20 m breedte met werkblad met 1 lavabo en een douchewand van 1,40 m voor een betegelde inloopdouche (Douche met vloer zal al geïnstalleerd zijn)

Douchecabine plaatsen

Oude diepe douchecabine zou moeten vervangen worden door inloopdouche,of althans zo vlak mogelijk Zitten wel met beperkte ruimte want de douche die er nu staat meet 80x80x185

Partners

Partners van Casius