Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inloopdouche plaatsen zonder bad uitbreken en badkamer betegelen :

Inloopdouche plaatsen zonder bad uitbreken en badkamer betegelen

Afbraak bad zetten van douche en alles betegelenn 20 vierkante meter. Tegels al aangekocht .
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor inloopdouche plaatsen zonder bad uitbreken en badkamer betegelen uit heel België:

Plaatsen van tegels/ douche en bad afwerken

Onze badkamer moet afgewerkt raken. Een inloopdouche en een bad tegelen of op een andere manier afwerken. Tegels hebben we of er kan nog wel iets erbij. Installeren van het kraanwerk moet ook nog gebeuren en afwerken schilderwerk in de badkamer ook. Waterdicht maken. Het zijn geen grote werkzaamheden, 2 a 3 dagen maximum.

Badkamer renoveren

Gesloopte badkamer volledig vernieuwen. Circa 9m2 . Zowel loodgieterij vervangen (en in muur steken) als volledige afwerking voorzien. Bad + inloopdouche + wc + grote lavabo aankopen in onderleg + installeren. Vloertegels leggen : al aangekocht Muurtegels op sommige plaatsen ook (reeds aangekocht).

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie is ongeveer 8 m². Er staat nu een oud bad, toilet en lavabo in. Graag wil ik een inloopdouche, deftige lavabo meubel met een enkele wastafel en een nieuw toilet. Alles dient ook opnieuw betegeld te worden. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Ter plaatse komen kijken.

Inloopdouche plaatsen

Ik wil een bestaande douche laten ombouwen tot een inloop douche, wegens problemen met de knie is het zeer moeilijk om in de douche bak te stappen, te hoge opstap en te diepe douche bak. Het is mogelijk om het geheel te wijzigen, de maten tussen de fiance is 98 cm x 98 cm, de fiance heeft een dikte van 12 mm, ik denk dat het mogelijk is om een lagere inloopdouche van 1 m x 1 m te plaatsen, en met een hoogte van max 4 a 5 cm, de afvoer kan gebeuren via een platte syphone afloop. Mogelijks zijn de werken uit te voeren met een min. Aan kap werken, de huidige fiance heb ik nog voldoende in voorraad, om het geheel vakkundig af te werken.

Badkamer en nieuwe leidingen leggen

Nieuwe leidingen en inloopdouche plaatsen in badkamer.Bad eruit , betegeling bevloering vernieuwen. Nieuwe lavabo staat er al. Badkamer is 2 op 3 m.

Renoveren badkamer

Plaatsen van inloopdouche, toilet en wastafel.Betegeling enb evloering ook uit te voeren. Badkamer van 2 m op 3 m. Voorbereidingswerken zullen door klant zelf worden uitgevoerd.

Inloopdouche of douchebak plaatsen

Inloopdouche heeft een lek, is stuk. Nieuwe inloopdouche of douchebak. De oppervlakte van de badkamer 9 m².

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie: Volledige realisatie van een badkamer: leidingen, ophoging van de vloer (chape/pur), plaatsen van lichtpunten & ventilator, betegelen van vloer en muren, plaatsing van bad/inloopdouche/wc/2 lavabo's Oppervlakte van de badkamer: 11 m².