Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zonhoven:

Duoblok toilet plaatsen

Verhoogd Duoblok toilet plaatsen en de oude toilet verwijderen. Enkel plaatsing te voorzien.

Douchebak en inbouwtoiletten plaatsen

Voor een nieuwbouw woning zoeken we nog iemand om de douchebak te plaatsen. Afmetingen 90x160 en doucheruimte 100x162 cm. Eventueel ook plaatsing 2 inbouwtoiletten

Thermostatische mengkraan vervangen

Vervangen van thermostatische mengkraan op wastafel en nazicht thermostatische mengkraan in de douche.

Toilet renoveren

Oude tegels van wand en vloer verwijderen;oud sanitair,toiletpot en fonteintje verwijderen. Nieuw tegelwerk van vloer en wand ca 11 m² en nieuwe duoblok toilet met fonteintje plaatsen. Bestaande afvoer en wateraansluitingen kunnen worden gebruikt.

Plaatsen nieuw bad

Bestaand bad renoveren zonder uit te breken. Dus een nieuw bad erin zetten.

Vernieuwen badkamer

Bad en douche plaatsen. Badkamer tegels plaatsen.

Renovatie badkamer met inloopdouche

Graag offerte voor renovatie badkamer, 11m2 ! Inloopdouche

Complete renovatie badkamer

Badkamer renoveren: huis bouwjaar 1977, ligbad, 1 spoelbak en wc - alles uitbreken en andere opstelling - inloopdouche - stijl landelijk Graag had ik een idee gehad van kostprijs.

Badkamerrenovatie

Wij zouden graag een muurtje met nis laten plaatsen in het midden van onze badkamer waar een inbouwbad kan tegen geplaatst worden. Aan de andere kant van het muurtje komen spoelbakken. Het muurtje moet ook voorzien worden van steenstrips.

Nieuwe kleine badkamer

Wij willen een nieuwe kleine badkamer installeren (douche, wc & lavabo)+ alle leidingen (water (aan- en afvoer), boiler)