Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Aansluiten van wc en douchecabine installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiten van wc en douchecabine installeren:

Renovatie badkamer + installatie 2e badkamer

We hebben een badkamer en een apart toilet die beide volledig gerenoveerd moet worden, en een tweede badkamer die gemaakt moet worden en aangesloten. Graag zouden we ook al onze wc's (3 in totaal: 1 in beide badkamers + nog een aparte) aansluiten op onze regenwaterput. Badkamer : uitgebreken 18 m². Douche , betegling , bad, 2 lavabo en WC

Badkamer renoveren

Plaatsen van bad.Aansluiten van bad. Betimmering om het bad.Tegels liggen. wc aansluiten badkamermeubel aansluiten Spiegelkast hangen Materiaal reeds aangekocht. Badkamer : 3m70 op 3m80 Materiaal van X2O

Aansluiten van wc en douchecabine installeren

Ik heb een douchecabine en wc gekocht en zou deze graag laten plaatsen en aansluiten door een goede loodgieter.

Badkamerrenovatie

Plaatsen van nieuwe badkamer in lege ruimte van 7m² . Leidingen zitten klaar in de ruimte onder de badkamer. Plaatsen van tegels (vloer+wand) aansluiten van douche, lavabo, wc plaatsen van stopcontacten en lichtpunten. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 7m²

Badkamer renovatie

Badkamerrenovatie. Badkamer is 3 op 4m. wc plaatsen, bad plaatsen, douche plaatsen, tegelen, leidingen aansluiten,... Enkel installeren en betegelen.

Plaatsen van douchecabine-aansluiten toilet op water

Badkamer: Graag prijs offerte voor plaatsen van een douche cabine. Cabine 80 cm x 80 cm helder glas wit aluminium. + wc aansluiten op het water. budget +/- 1100€.

Badkamer afwerken

Douchecabine plaatsen, badkamermeubel aansluiten,radiator hangen en wc aansluiten

Afwerken van de badkamer

Afwerken van de badkamer. Plaatsen van stopcontact voor boiler en een voor WC verschrompelaar, wateraanvoer aansluiten, dichtheid testen, terugplaatsen kunsttegels en algemene afwerking.