Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badkamer naar kamer ernaast plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer naar kamer ernaast plaatsen:

Badkamer naar kamer ernaast plaatsen

Badkamer is wat klein dus heb een inloopdouche, wc, dubbele wasbak en meubeltje besteld bij X2O. Mijn nieuwe badkamer zou in de kamer ernaast moeten komen. Leidingen door de muur doortrekken enzv. De tegels zullen er al liggen.

Badkamer opbouwen in een atelier

Atelier op het gelijkvloers van 33m². Ik had graag een sanitaire ruimte geinstalleerd (studio). Ik reserveer ongeveer 2,3m op 2,3m. Afvoer (brede) en warm water beschikbaar in de kamer ernaast (1muur en 3meter afstand). beschikbare hoogte 2m60. Het liefst een totaal pakket dus ook muren, plafond,... Afmetingen te onderhandelen. (douche, wc, lavabo)

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.

Badkamerrenovatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De douche van het huidig badkamertje is slecht gemaakt: geen tegels geplaatst, enkel (goedkopere) plaatjes gezet met als gevolg dat al het water ertussen sijpelt. Nog een gevolg is dat dit water voor schimmel en een vochtige muur gezorgd heeft in de ruimte ernaast. Graag willen we de ruimte ook groter maken, zodat we meer plaats hebben om ons om te kleden. Het toilet zouden we dan willen scheiden met een wand. We weten echter niet of er een deel van de muur uitgebroken mag worden (denkend aan steunbalk) en of er een steunbalk voorzien moet worden. De ruimte zouden we willen uitbreiden met 4 vierkante meter. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2,50m breed 1,20m diepte

Badkamer volledig vernieuwen

Douche zou uitgebouwd moeten worden naar de kamer ernaast. Aan die muur hangt aan andere kant de boiler die misschien ook moet verplaatst worden indien er niet genoeg plaats is om douche naast te bouwen. 3 m² oppervlakte. Volledige betegeling moet ook vervangen worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van een badkamer. Afmetingen +- 210 cm / 300 cm. Vervangen van bestaande bad door douche . Vervangen toilet + eventueel meubel. Aanbrengen van nieuwe tegels. Volledige vernieuwing van de ruimte. Misschien kan een tussenmuur verwijderd worden om zo de badkamer te vergroten, kamer ernaast is een kleine kamer van een vierkante meter.

Badkamer renoveren

Vloer plaatsen in betontegels, patroon (reeds aangekocht). Opp +/- 12m². Deel wand herbepleisteren +/- 4m². Muren betegelen, tegels nog niet aangekocht. Installeren bad + evt douche ernaast.

Renoveren van de badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren Ik heb een ongeveer vierkante ruimte. Eén muur met vensters waar niets kan ( 2 90 meter) en de andere ertegenover van 2 meter 90 is met deur , een 97 en 99 cm ernaast ;het deurgat is 95 cm. De de andere vrije zijden zijn 2 31 cm waar geen vensters zijn. ; Dus wat advies krijg ik ? Ik zie graag rode koperen (of gelijkend op) kranen.