Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badkamer ombouwen naar inloopdouche" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer ombouwen naar inloopdouche:

Badkamer ombouwen naar inloopdouche

Sanitair plaatsen besteld bij X2O. Volledige inloopdouche, platen tegen de muur.

Badkamer renoveren bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

Badkamer renoveren: Ligbad ombouwen naar douche en vloer vernieuwen. Betegelen, vloeren. Wastafels niet veranderen die mogen blijven.

Badkamer renoveren en inloopdouche met glazen wand

Sanitair vernieuwen. Oppervlakte badkamer is 9 m². Douche ombouwen tot inloopdouche-huidige tegels verwijderen-nieuwe betegeling vloer+wanden+gedeelte glazen wand plaatsen.

Badkamer renoveren

Ik wil een ruimte ombouwen tot badkamer. Er is een toilet en watervoorziening. De badkamer is 3m bij 4m moet gevloerd worden en betegeld. Toilet, badkamermeubel met 2 waskommen, een inloopdouche en een ligbad moet erin geplaatst worden.

Badkamer renoveren

Nieuw bad plaatsen, betegeling aan de muur bad, ombouw rond het bad, ombouwen wc muur en wastafel.

Ruimte omvormen tot badkamer

In een ruimte van ongeveer 4. 5mx3m staan 4 aparte wc. Elke wc zit in een afgesloten kotje ter grootte van ongeveer 1,5m². Ik zou 1 van de wc's willen laten ombouwen tot een douche.

Plaatsen van een inloopdouche

Een kleine ruimte (gelegen naast de badkamer) van 2,5 m² laten ombouwen tot inloopdouche + plaatsing kleine wastafel en eventueel klein meubel.Schets ter beschikking.

Slaapkamer ombouwen naar kleine badkamer

Betreft slaapkamer (18,5 m², zie slaapkamer 1 op bijgevoegde bouwplan) ombouwen tot badkamer met behoud van slaapkamer maar dan kleiner. De afmeting van de badkamer is 1,30 m tot 1,50 m x 3 m. Aanbod moet omvatten: 1) de bouw van een nieuwe muur. 2) het opbouwen van een badkamer met 1 toilet, 1 douche, 1 wastafel, 3) de installatie van de wateraansluitingen en afvoer. 4) Betegelen vloer en de muur van de badkamer. Graag ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bespreken van de badkamer. * Adres na te vragen door de vakman zelf.