Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Nieuwe badkamer plaatsen op zolderverdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe badkamer plaatsen op zolderverdieping:

Ruimte verbouwen en badkamer verplaatsen

We wensen een kleine verbouwing te laten uitvoeren. 1 muur te verwijderen (binnenmuur, geen steunmuur, bevat water/elec.) 1 muur een deel in te korten (binnenmuur, geen steunmuur, bevat elec.) Eventueel nieuwe binnenmuur te plaatsen voor nieuwe badkamer. Plaatsen nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen

IK ben op zoek naar een persoon om mijn badkamer te renoveren, mijn meubelen heb ik al (zie bijlage). Wat er moet gebeuren is het volgende: - het betegelen van de vloer ca. 4 m2. - Het plaatsen van muur tegels ca. 4 m2. - Het aanpassen van de waterleiding waar nodig. - Het plaatsen van een douchecabine van 90/op 90cm. - Het plaatsen van een hang W. C. - Het maken van een opening in de buitenmuur voor afloop W.C, - Het plaatsen en aansluiten van afvoerbuis tegen buitengevel. (van eerste verdiep naar gelijkvloers); - Het plaatsen van spiegelkast, kolomkast, onderkast + waskom.

Sanitair plaatsen in badkamer

Inloopdouche en glaswand plaatsen en 2 hangtoiletten plaatsen (waarvan 1 vervangen). Sanitair bestellen X2O. Tegelwerken zullen we wellicht zelf uitvoeren.

Verwijderen ligbad en plaatsen inloopdouche met opstap

Bestaand ligbad uitbreken en afvoeren, daarbij voor zover mogelijk recupereren bovenste rij tegels (30x48 cm) van bad-ombouw. Werkingsruimte 187x80 cm. Gerecupereerde tegels tegen (bad)zijwand plaatsen en op de beide kopse zijden extra zelfde tegels (bij)plaatsen. Aan linkerzijde van inloopdouche een opstap met dezelfde tegels metsen en alles waterdicht afvoegen. Voldoende ondersteuning voor douchetub aanbrengen. Plaatsen van (nog bij X2O met alle accessoires zoals afdekrooster, sifon, muurprofiel, steunarm te bestellen) Balmani inloopdouche 136x200cm op Balmani douchetub Vibe composiet 140x80x2.5cm, welke op niveau onderste tegelrij zal komen. Aansluitingen van douchetub met tegelwand met siliconenkit waterdicht maken. Daarnaast werkt het verwarmingselement in de badkamer niet.

Badkamer renoveren

Uitbreken van bestaande vloertegels, plaatsen van nieuwe vloertegels (oppervlakte ongeveer 10 m2) en plaatsen van wandtegels (ongeveer 40 m2). Vervangen van eenpersoons ligbad, toilet en wastafel (lavabo) door een nieuw éénpersoons ligbad, hangtoilet en wastafel. Plaatsen van een bijkomende inloopdouche. Daarnaast bijkomende kranen (warm/koud) voor douche, wastafel en bad. En als slot het plaatsen van een handdoekradiator en een badkamerkast (hoogte: 270 cm - breedte: 130 cm - diepte: 130 cm). Aankoop materiaal + plaatsing.

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer renoveren. Vervangen bad door douche, betegeling, afwerking. meubel met dubbel lavabo. Toilet plaatsen. Ruimte : 2,5 m op 3m.

Badkamer renoveren

Renovatiewerken aan de badkamer. alles eruit en nieuw te plaatsen. Inloopdouchehe , betegeling , vergroten van badkamer door muur weg te halen , schilderwerken.

Plaatsen douchebak graniet

Er zou een douchebak (100x80cm) van graniet geplaatst moeten worden in een badkamer van 1,62 x 1,70 m. Er moet ook een rand van ongeveer 20 cm gemaakt worden waar de douchebak op geplaatst gaat worden. De afvoerbuis ligt er al, de sifon moet er nog op aangesloten worden (misschien nog een stukje buis tussen sifon en afvoer). Ook moet er een vochtscherm op de wand van de douche geplaatst worden.