Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: badkamer te renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer te renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor badkamer te renoveren:

Badkamer renoveren

Vloer plaatsen in betontegels, patroon (reeds aangekocht). Opp +/- 12m². Deel wand herbepleisteren +/- 4m². Muren betegelen, tegels nog niet aangekocht. Installeren bad + evt douche ernaast.

Badkamerrenovatie uit te voeren

Renoveren van de badkamer: Er moet gedeeltelijk betegeld worden in een badkamer van ongeveer 8 m². Waterdichte Gyproc en nieuw sanitair. Badkamermeubel plaatsen met nieuw plafond.

Badkamer renoveren

Enkel de doucheruimte moet gerenoveerd worden:nieuwe tegels/wanden met nieuwe inloopdouche, bestaande vloer moet verlaagd worden indien mogelijk en het plafond moet ook een opknapbeurt krijgen. Sanitair vernieuwen, nieuw plafond en nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte ongeveer 5 m².

Badkamer renoveren en betegelen

Een nieuwe douchecabine installeren, nazicht lekken in leiding aan douchecabine en badkamer opnieuw betegelen. Douchecabine plaatsen en nieuwe betegeling ook buiten de douchecabine. Last van vochtschimmel.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2,35 m x 2,20 m. Er staat een bad en een dubbele lavabo. Afbraak doe ik zelf. Betegelen moet gebeuren + plaatsing van inloopdouche (90 x 140) en dubbele lavabo (120 cm breed) dienen te gebeuren.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: graag richtprijs voor een renovatie lening. Nieuwe wasmeubel plaatsen dubbele wastafel, met spiegelkast en kolom kast, en een hangtoilet, met nieuw bad en doche samen. Oppervlakte van de badkamer :8 m².

Badkamer renoveren

Renoveren van de badkamer: Aan de andere kant is nu een bad met daarnaast zo'n ouderwetse lavabo om je voeten in te wassen, er zijn dus 2 afvoeren daar aanwezig. Ik zou die hele zijde van de badkamer een bad en inloopdouche combinatie willen over de gehele lengte van de badkamer Sanitair vernieuwen De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 2,5 meter.

Badkamer renoveren

Wij wensen de badkamer volledig te renoveren. Oude badkamer uitbreken en nieuwe badkamer plaatsen. Opnieuw betegelen. Eigen materialen hebben we aangekocht.(X20)