Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: badkamer te renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer te renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor badkamer te renoveren:

Badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer kan renoveren, inloopdouche met ingebouwde regendouche, 1 lavabo in meubel, hangend toilet in muurtje dat geplaatst moet worden en opbergkast. Badkamer wordt besteld bij X2O. Enkel plaatsing en waar nodig aanpassingen van leidingen.

Vernieuwen badkamer

Ik wil de badkamer van mijn verhuurd appartement na een vastgestelde lek renoveren door, ofwel, een aangekochte, geïnstalleerde douchecabine te laten afkitten en het muurgedeelte waar vroeger een ligbad was te laten afwerken, bv. met acrylplaten, desnoods na verwijdering van de huidige tegels en herbezetting, of eroverheen. De cabine zou iets hoger geïnstalleerd moeten worden met het oog op beter afloop. Ofwel de cabine verwijderen en een bad met doucheset (plaat) installeren, eveneens met acrylplaten ter afwerking van de muur.

Badkamer renoveren

Ik wil graag een douche vervangen door een hoekbad. Sanitair vernieuwen en aanpassen vernieuwen betegeling. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 6 vierkante meter.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten vernieuwen. Uitbreken oud bad, lavabo's, kastjes en spiegels, electriciteit. Plaatsen en aansluiten inloopdouche, 1 lavabo, kasten en spiegels, verlichting, ventilatie, vloer- en muurbekleding.

Complete badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie: Uitbreken ligbad en wastafelmeubel, verwijderen tegels en vloer. Controle leidingen. Vernieuwen leidingen, plaatsen tegels en vloer + plaatsen inloopdouche in de uitsparing van het bestaande bad. Plaatsen lavabo meubel en nieuw toilet op de plaats waar die nu ook staat. De oppervlakte van de badkamer : 3 m op 3 m 50.

Totale badkamer renoveren

Badkamer renovatie: nieuwe betegeling en vloer, nieuw bad, nieuwe douche, nieuw meubilair, nieuw toilet, nieuwe verlichting. De oppervlakte van de badkamer is (Bij benadering) : +/-10 m².

Badkamer renoveren

Betreft vervanging van bestaand bad door nieuw bad met afscherming. Vervangen van twee lavabo's. Alle kraanwerk dient vervangen te worden. Vervangen van een radiator. Plaatsen van een hangtoilet.

Badkamer renoveren

In deze plaats zouden we een WC en douche willen plaatsen . Een wand (deels in glas en deels in ander materiaal) over de ganse lengte zou ook geplaatst moeten worden evenals het ondoorzichtig maken van een venster. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Nieuwe vloer, Nieuw plafond Wat is de oppervlakte van uw badkamer? Ongeveer 9m²