Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: badkamer te renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer te renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor badkamer te renoveren:

Badkamer te renoveren

Afbreken bad en installeren van douche, badkamer kranen hernieuwen, waterreservoir wc vervangen, renovatie douchekamer

Oude badkamer renoveren

Wij willen de badkamer van ons nieuw huis renoveren. Het gaat om een rechthoekige badkamer met deur op de lange kant op een meter van de rechterkant. Er moet een grote douche, ligbad ,wc en 2 lavabo's komen. De oppervlakte van de badkamer is 3 m op 4.20 m.

Badkamer renoveren

We willen de badkamer van 2,40 m op 1,65 m renoveren. We zouden graag verbouwen naar een inloopdouche met nieuw bad meubel, spots,verwarming, etc.

Renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen

Renoveren van badkamer en alle leidingen : Zijn oude leidingen, dus de leidingen vernieuwen, betegelen, vloeren, en graag een inloopdouche, en een nieuwe toilet. Het bad moet uitgebroken worden.

Oude badkamer renoveren

Oude badkamer dient compleet gerenoveerd te worden. Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond leggen. Nieuwe vloer leggen, men wil vloer van beneden doortrekken met dezelfde tegels, gaan zelf nakijken of deze tegels nog beschikbaar zijn. De oppervlakte is ongeveer 9 m².

Renovatie badkamer

Een badkamer van 10 m² volledig renoveren. Waar ik graag vloerverwarming, een douche, wc en een badkamermeubel zou willen integreren. Een inloopdouche. Betegelen gaat zelf gedaan worden.

Renoveren badkamer

Plaatsen van inloopdouche, toilet en wastafel.Betegeling enb evloering ook uit te voeren. Badkamer van 2 m op 3 m. Voorbereidingswerken zullen door klant zelf worden uitgevoerd.

Badkamer renoveren

Renovatie van de badkamer. Alles eruit halen. Badkamer van 6 op 4 m.Inloopdouche, toilet en 1 wasbak plaatsen. Ook voorzien van kasten. Bevloering en betegeling.