Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Kleine badkamer totaal renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kleine badkamer totaal renoveren:

Kleine badkamer totaal renoveren

Mijn oude badkamer moet volledig vernieuwd worden: alles eruit, van vloer tot plafond. Het is een kleine ruimte. Er zou een nieuw bad, badkamermeubel, tegels en vloer geplaatst moeten worden. Ook elektriciteitswerken. Badkamer van 2m 60, hoogte 2m4

Badkamer opbouwen in een atelier

Atelier op het gelijkvloers van 33m². Ik had graag een sanitaire ruimte geinstalleerd (studio). Ik reserveer ongeveer 2,3m op 2,3m. Afvoer (brede) en warm water beschikbaar in de kamer ernaast (1muur en 3meter afstand). beschikbare hoogte 2m60. Het liefst een totaal pakket dus ook muren, plafond,... Afmetingen te onderhandelen. (douche, wc, lavabo)

Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel

De oude wastafel werd reeds afgekoppeld. Het appartement is nog leeg maar wordt binnenkort totaal bemeubeld. De wastafel in de badkamer komt tegen een muur van 0,90 m. breed. Er bestaan 2 aansluitpunten, een voor koud en één voor warm water. Levering ter plaatse gebeurt op 07 januari. Vanaf woensdag 9 januari kan de plaatsing gebeuren. Zelf moet ik voordien het blad in blauwe hardsteen een paar keer inwrijven met "vlekstop"

Badkamer renoveren

Totaal renovatie badkamer. Kamer moet geïsoleerd worden en vloer etc. Badkamer ongeveer 6 m x 2.5 m. Sanitair kopen we wellicht zelf aan.

Totaal badkamer renovatie uitvoeren

Graag willen we onze badkamer verbouwen in ons nieuwe huis. Dit betreft een totaal renovatie, een bad en ook een douche, inloopdouche. Badkamer is 2. 2 m breed en 2. 8 m lang. Graag willen we een bad, douche, toilet, wasbak en kast in de ruimte. De badkamer die er nu in zit zal eruit gehaald moeten worden. Aanvullend dient er een klein raam vervangen te worden en dient er een soort afzuiging geplaatst te worden (of via raam). De vloer zouden we graag met wat grotere tegels gelegd mogen worden.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer totaal laten renoveren. De vloertegels, tegels van de muur, plafond, inloopdouche,.. moeten allemaal gedaan worden, een totaalrenovatie dus. Het gaat om een badkamer van 3 x 4 m. De bestaande leidingen en afvoer zijn in orde en kunnen blijven.

Badkamers renoveren

Badkamer renoveren: Totaal twee badkamers te renoveren. Oppervlakte is ongeveer :12 m² x 2 -> 2 badkamers moeten volledig gerenoveerd worden. Het betreft oude badkamers in een oud herenhuis, ze dienen gerenoveerd te worden .

Badkamer renoveren

Doucheback vernieuwen (grotere plaatsen, van 80cm naar 100cm rond) en hervoegen van de vloertegels. Ook hier en daar enkele tegels vervangen. In totaal 4 vierkante meter.